Känslan att skratta så man gråter<3

Dagen har varit grym. Började med hv då lovisa fixade en uppsättning på mig. Riktigt fint! efter det hade vi hål i 2 timmar sen matte då vi gick igenom saker till provet i morgon. Svenskan blev inställd för oss som redan hade redovisat en produkt så hann med 4 bussen hem :D Träffade Linnea Stark en stund innan bussen lämnade alingsås. Har sett flera avsnitt av olika serier och skrattat så jag har gråtit med familjen, undedrbara föräldrar man har! Men nu och ska snart träna lite. Ha´de
You make my day girls!

29/11

ojojoj! har visst inte bloggat sen i fredags.. I lördags och i söndags jobbade jag hela dagarna, på lördags kvällen åt jag god mat, för mamma och pappa hade folk här. kommer bild på förätten och efterrätten. Sönda kvällen spenderade jag hos cecilia och benjamin med alla syskon,  respektive, barn och mamma och pappa. Vi drack glögg och åt pepparkakor efter tomteparaden.
Igår hade vi hv då vi fönade herr låda och övade på långhår. somnade redan klockan 7 i går kväll, riktigt skönt faktiskt, sov 12 timmar inatt :D
Idag hade vi eng, sv och data. Hemresan var helt sjuk, skrattade så vi grät! Goa vänner man har!! Har precis stått på cross trainern en stund nu och ska snart kolla lite på tv :) ha´de gött haj!

Idol

Sitter framför Idol med mamma och pappa. Blödiga som jag och mamma är så lipar vi sönder när moa och robin framför sina nummer till sina nära. 
Nästa vecka sitter jag, victoira och mikaela i scandinavium, Taggar sönder! :D Håller tummarna för moa, amanda och robin nu (y)

En månad kvar till Jul :D

Kom hem till lovisa efter ett gott träningspass på sportlife, känner att jag kommer ha go träningsverk imorgon.
Idag klippte vi klart de ökade längderna på dockan, fick börja arbeta om en hud/hår sjukdom och hade matte. Slutade fem idag, tåget var försenat i en kvart så missade min sista buss hem. Men underbara vänner man har som erbjuder en att få sova hos dem.

Permanent

Sitter och spelar tetris på facebook, kollar på bonde söker fru och har det mysigt i soffan :)
Dagen har verkligen gått fort, började med frisör då vi fick göra moment på varandra. Francess, Victoria och Mikaela hjälptes åt att göra permanent på mig och Lovisa. Sedan hade vi engelska och matte. När jag kom hem kollade jag ett avsnitt av house och ett av ghost whisperer. Och känner att jag vill dela med mig att ett citat.
Mamman säger "You were amazing today, you are my hero" sonen: "just like you are every day to me". så himla gulligt!! Ha en go kväll!

Massage

Tänkte berätta att massagen igår var helt underbar! Känns mycket bra i kroppen idag. Det var en helkropps massage och det var mycket behövligt känner jag. Ska snart få det igen eftersom att han behöver mycket träning innan han blir klar med utbildningen.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, så kommer ett inlägg senare. Have a nice day!

Sovmorgon!

Underbart att börja klockan 10 i 12 idag, har bara svenska och data idag :D
Efter skolan ska jag kanske vara med Marianne på hennes sista lektion. Sen ska jag på massage klockan 17.00 hos min systers pojkvän som håller på att utbilda sig.
Marianne o Jag

Glad Tjej! :D



Jaaa :D då fick man platsen på no 19 frisörstugan som praktik plats :D kan inte bli bättre!!




Go dag :)

Hade hv itro idag. Började med att föna vågor i kort herr frisyr. Sen efter rasten började vi klippa ökade längder, riktigt kul!! Vi pratade lite om klippmodeller osv ;) Sen drog vi och åkte skridskor, vilket var grymt. fick lära mig hur man saxar :D aa fast behöver ju ha någon som håller i mig ;)
Jag och Lovisa tog 13.47 tåget till alingsås och på tåget träffade vi Ebba och Hanna, vi satt och pratade lite och bestämde sedan att Ebba skulle vänta med mig i alingsås tills fyra bussen kom. Det var verkligen jätte längesen vi träffades så det fanns mycket att prata om kan man ju säga. Tack för den delen av eftermiddagen, det var super kul, mycket skratt och prat :D
Tänkte ta mig en dusch snart och kanske göra iordning naglarna.
Senare ikväll blir det antagligen bara tv mys med familjen.
Söta Ebba i 8:an om jag minns rätt ;)

Måndag morgon

Sitter och myser på stationen med en varm choklad och väntar på att tåget ska komma.


Lång dag

Vaknade vid 11 tiden idag, åt frukost och gick ut med pappa för att snickra på huset. Vi blev klara med en vägg utanför mitt rum, så nu lär det bli varmare på vintern :D sitter och kollar lite på tv nu, mys :) Har inte så mycket mer att berätta om dagen. Men imorgon blir det skridsko åkning igen, riktigt kul:)

Mys och julkänsla

Pepparkaka och glögg


Godmorgon

Har precis varit på no 19 och pratat om min praktik plats. Gick riktigt bra faktiskt :) nu är det bara att hoppas innan jag får svar nästa vecka. :)


Vågor i kort herr frisyr :)

Idag hade vi hv intro då jag fönade vågor i kort herr frisyr. Det var riktigt roligt eftersom att jag förstod hur man gjorde väldigt snabbt.:) efter set slutade vi så jag och victoria tog 11.47 tåget och jag tog 1 bussen från Alingsås. Var hemma i typ 40 min innan bussen gick in till Alingsås igen. Nu ligger jag i soffan hos min syster Malin. Vi har kollat på idol, jag har klippt henne och lekt massor med barnen!:) imorgon ska jag på möte och ev få reda på om jag får min praktik plats till våren :D


Låååång skoldag

Tänkte berätta att breaking dawn var hur bra som helst!! När filmen var slut åkte vi hem till Victoria och sov där. Vaknade idag av en hysterisk klocka som ringde strax efter 6. Gjorde oss iordning och satte oss på tåget mot göteborg. På våran första lektion pratade vi om att vi skulle ha en modevisning med klassen antagligen den 6 februari på skolan. Vi fick även tillbaka våra hud och hår prov, som för övrigt gick hur bra som helst! :D Vi hade matte innan våran sista lektion började klockan 2. Då klippte vi konkav och konvex helform, dvs att håret når samma punkt (är lika långt, ej uppklippt)  men att håret är längre antigen framåt eller bakåt. Inte den bästa förklaringen precis men det bjuder jag på ;) Slutade iallafall 10 i 5 idag och kom hem för en halvtimma sedan ungefär. Lång men kul skoldag :)

Breaking dawn

Sitter med Lovisa och Victoria och väntar på att filmen ska börja :D peace out ;)


Vinter eller sommar? Snö eller sol?

Började 20 i 11 idag med 20 minuter engelska, hade sedan svenska och datakunskap. Dagen har varit helt galen, vi har skrattat hur mycket som helst. Jag, Lovisa och Victoria satt hela resan hem och garvade. Jag kom hem för ungefär en timma sedan och det är galet kallt och mörkt ute nu :( Vill ha sol och värme, vill utomlands för att slippa kylan. Fast å andra sidan så finns det inget bättre att komma in efter pulkaåkning eller snöbollskrig och ta på sig myskläder, gosa ner sig under filt, kolla på film och dricka varm choklad! Har lite svårt att bestämma mig för vad jag egentligen tycker om vintern ;)

Bild sen i vintras

This is my day

På hv intro idag fönade vi herrlåda och klippte lite. Sen som jag skrev igår så åkte vi skridskor på idrotten vilket var sjukt kul!
Tog 14.07 tåget till Alingsås då jag mötte upp en Therese, pratade lite med henne och fixade lite saker. Vid 4 träffade jag lovisa igen, hade jävligt kul i Alingsås, fick sedan sällskap av henne när jag åkte med 6 bussen hem för hon skulle till Oscar:)


Looking forward to tomorrow

Skönt att gå och lägga sig i ett nystädat rum och nyduschad.
Imorgon ska vi ha en hantverks lektion och idrott då vi ska åka skridskor i scandinavium :)

And soon comes the winter

Vaknade idag runt klockan 13. Riktigt skönt att ha en dag i veckan när man får sova ut:) 
Tänkte börja städa mitt rum nu och om jag orkar så behöver garderoben en rejäl rensning också. 
Mamma håller på att laga bruna bönder, fläsk och potatis och fy fasen vad gott det är! :D
Har inte så mycket mer att berätta just nu så ni får ha go söndag så hoppas jag att ni återkommer imorgon för ny uppdatering ;)

Kan du köpa ut lotter till mig?

Har jobbat idag från halv 8 till halv 4 idag. På rasten skulle jag köpa pressent till pappa, jag gick in på en spelaffär och skulle köpa farsdag trissen, tyckte min idé var jätte bra tills de frågade mig efter leg.. Gick tillbaka till jobbet och frågade om någon kunde köpa ut lotter åt mig ;p haha det låter ju jättebra ;)Men snälla som dom är så fixade en det till mig :)
Känner att jag verkligen behöver en djupgående massage nu för att lösa upp alla spänningar, knutar och stressen.
Men nu ska jag se om jag hittar en bra film som jag kan gosa ner mig till :)

11/11-11

Denna dagen måste man ju göra något speciellt så efter skolan drog jag, Francess, Lovisa, Victoria och Mikaela ut och åt lunch på Jensens steakhouse. Beställde in nacho kykling som var grymt god :) 
Ikväll ska jag och pappa kolla på idol, mysigt värre. 
Haha så speciell blev den 11/11-11. Men ska man upp tidigt och jobba imorgon så är det inte mycket att göra åt ;)

Ledsen för den dåliga kvaliten på bilderna

Mikaela, Jag och Francess
Lovisa och Victoria

Resultat av helform

Idag fixade jag bild på min docka som jag klippte helform på igår och avslutade idag. Jag vet att håret är grymt slitet, men vi skulle inte ta något på det utan bara göra en rak linje nedtill.


Prov och Klipp

Idag började jag skolan klockan 08.30. Började prata lite om hur vi skulle samla in pengar till våran klasskassa, då jag ritade på Lovisas rygg också, riktig konstnär är jag ;) Sedan hade vi prov i hår och hud, vilket gick riktigt bra! :D Svarade på allt och ååh känns hur bra som helst! Happy girl :D Efter provet hade vi lite massage. När våran första rast var slut började vi matten. Vi började med procenträkning, vilket jag tycker är rätt kul (a) Sedan hade vi rast i en timma då jag, Mikaela och Lovisa gick till donken för att Mikaela inte hade ätit i skolan, satt där säkert i en halv timma iallafall och hade riktigt kul :) Klockan 2 började vi våran hantverks lektion och vi började klippa och fick lära oss hur man klipper i de olika sektionerna och passeérna för att få en helform. Tyvärr har jag ingen bild på klippningen:/ När jag kom hem klippte jag även mammas hår. 
Men får gå och lägga mig nu så jag orkar med morgondagen också,bjuder på en bild från i somras får avsluta denna dagen.


Flättekniker

Idag på våran frisör lektion så fick vi lära oss lite olika flättekniker. Lägger upp bilder på tre av teknikerna som vi lärde oss, eftersom att jag inte hann med den sista som var utbakad fläta.


Vanlig trebensfläta

Inbakad fläta
Och fiskbensfläta

Header fixad!

Då har jag fått headern fixad av Linnea Johansson, tack så mycket! Du är en ängel!<3

Bild sen i sommras på Linnea :)

Goldwell

Kom hem för ungefär en timma sedan, tänkte sätta mig och plugga lite inför ett prov som är på torsdag i hår och hud.
Idag har jag varit otroligt trött som alla andra efter ett mysigt lov. Började dagen med hantverk intro i 3,5 timmar. Jag fönade en herrlåda och vi fick information om goldwell produkterna som vi använder i salongen, vilket var väldigt intressant. Det gav en andra uppfattningar om hur man kan använda produkterna och veta varför man använder just det som man gör. Efter det hade vi iallafall idrott i 80 minuter, riktigt kul faktiskt! :) Vi slutade lite tidigare idag än vanligt och kunde då hinna med 14.17 tåget från göteborg. När vi kom till Alingsås gick jag med Lovisa till frisören där hon klippte av sig sitt långa hår. Sedan kom Oscar dit så vi pratade lite och tog 4 bussen hem.


Tjohopp

Har funderat ett bra tag på att skaffa blogg, so here i am! Inget konstigt att jag till sist valde att starta den. Tänkte skriva en hel del om min frisörutbildning men även en del om hur mina dagar ser ut.. Imorgon börjar skolan igen efter ett härligt höstlov. Jag har mest tagit det lugnt fakriskt. Hoppades på att ha saker att göra varje dag, men tiden bara rann iväg. Men jag har varit på helloween kväll hos Sofia med några tjejer från högstadiet, haft mary kay spa kväll, jobbat två dagar, varit på 30 års kalas, varit i borås med mamma och köppt skor, varit på läger och pluggat. När jag tänker efter så har jag endå hunnit med en hel del.
Ska fösöka fixa en finare header också men har ingen aning om hur man gör ;) 
Men ska antagligen försöka sova nu, skönt att komma i säng tidigt dagen innan skolan börjar, Natti :D



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0