Lite blandat men stake är här :D

Vaknade idag vid 3, duschade och la mig igen och sov till 5. Gick upp och städade innan min lilla stakish kom hit :) anledningen till att jag sov hela dan var för att jag var med pappa på natt jobb till Köpenhamn. Vi åkte hemifrån igår kväll vid halv 10 och kom hem i morse halv 11, var rätt död då kan jag säga..
Denna kvällen har spenderats med bästa Linnea, käkat popcorn och försökt börjat kolla på en film men så segade Internet rejält.. Så blev att snacka Skype ist ;)


Lov

Just det, hade helt glömt att det är lov nu :) Awesome! Aldrig fel med sån överraskning ;) nu sitter jag och väntar på att ta den sista sprutan på ungdomsmottagningen. Fuck va nervös jag är...


Modell

Idag hade jag Linnea med på skolan som lättfärgsmodell :D hur kul som helst! blev lite brunare och en guldig nyans :)
 

Hemma igen

Då har jag "flyttat" hem igen från Hanna. Haft helt en helt otrolig vecka tillsammans med henne, utan tvekan, bäst!
Nu ligger jag lite i soffan och kollar på X-factor innan det blir sängen för imon är det jobb igen innan det är kalas för Aron :) 
 

Onsdag i Borås

Haft en bra dag på praktiken idag, när jag åkte hem (till Honey) blev det långt och nödvändigt samtal med lovisa innan jag gick innanför dörren och möttes av "fan va sur jag är, vi har inget varmvatten" :o nähä! Så nu sitter vi i hennes brors lägenhet ny duschade och Ska snart dra oss hem igen :)


Ugnspannkaka nästa

Då var det dags för Hannas special pannkaka efter "the life of David gale" en grym film!! En utav dom bästa jag sett verkligen:)


Awesome

Helgen har varit helt otroligt grym!:D kändes lite segt att dra till skolan idag när Hanna låg kvar i sängen och sov :( men iväg kom jag och har fönat vågor och klippt klart och blekt min herrdocka :D sen blev det såklart massa prat om helgen (y)


Fredaaaaag!! :D

Sov idag till 9, Guu va skönt det var!! Behövde verkligen sömnen!! Har haft en riktigt bra dag! Skola i 4 timmar innan jag drog på möte med en av cheferna på salongen. Sen efter det väntade Hanna på mig och vi gick hem till henne, lagade tacos och den gjorde hon gooooda choklad saker med k-special ;) haha jag vet, bästa förklaringen känner jag, men aja. :D Godnatt mina vänner!

Btw!! Kommer ha ett litet uppehåll nu med "dag ..." På bloggen eftersom att jag nu är sambo med Hanna i en vecka :D


Dag 9. (Profilbild på facebook)


Fair play!? Bullshit!

Va händer med världen!?!?
Lek aldrig mer med någon om dom inte vill vara med på leken! Ge Inga falska förhoppningar samtidigt som det finns någon annan som du gör samma sak till. Fair play, är vad som gäller. Vi är fan inte 12 längre.. Säg vad du tycker, låt inte Facebook berätta!


Never let go

Sitter på bussen hem från praktiken nu, haft en riktigt bra dag, tvättat en hel del kunder, handlat, svarat i telefon, pratat om sm osv :) kommer att vara hemma strax innan halv 7 och så fort jag har slängt i mig något att äta så ska jag iväg och klippa två stycken i byn ;) stress idag..


Dag 8. (en serie jag älskar)

Helt klart THE OC. Älskar verkligen den serien. Så himla go att sitta och kolla på. :D :D 
 
 
 

Dag 7. (hur ser din framtid ut)

Svår fråga! Men om ett och ett halvt år tar jag studenten på Burgårdens Utbildningscentrum. Sen jobbar jag på salong i ca. 2 år innan jag gör gesäll provet för att bli behörig frisör. När jag är klar med den utbildningen åker jag till USA och jobbar i något år innan jag åker tillbaka till sverige och så ska man väl börja bilda familj vid 25 års åldern kanske ;) haha 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BIlder för två år sen på Hönö

Cut cut cut

Jaaaaa!!! Fan va grym jag är -.- klippte mig i fingret idag igen. Men absolut första gången som det gjorde så fruktansvärt ont. Blev faktiskt riktigt djupt :(


Dag 6. (Vän som bor långt bort)

Jag har tre kompisar som bor i Tyskland och Amerika. Savanna, Alanna och Isabella. Saknar dom som satan, har inte träffat dom på jättelänge. Säkert 2-3 år sen sist :/ kan även säga att de är släkt på långt håll. På somrarna brukar de turnera med motorshow oftast i Danmark, men har även varit i Sverige, Spanien osv. Gu vilka minnen man har med dessa goingar :))


Älskar att va spontan :D

Haft en kanon dag! dock varit riktigt trött, men lärt mig mycket på tre frisör lektioner. Började 20 över 8 och slutade vid halv 5 idag. Gick en halvtimma tidigare från tävlingsträningen. Idag var det bara jag och Paow som stannade kvar och guess who is here in my home? (A) Paow is here! :D fasen va kul, älskar att vara spontan och kunna göra sånna här roliga saker (Y) 
 
Blir en "gammal" bild på oss ;)

Måndag

Åh måndags monar är sååå kasst! Vill bara ligga kvar i sägen utan att behöva gå upp. Visst jag älskar verkligen skolan men ack va skönt det skulle vara under ett varmt täcke. Det gör ju inte saken bättre heller på morgonen att det är fruktansvärt mörkt och kallt ute :o snart vinter ju :( usch, kollade på solsemestrar igår kväll innan jag somnade. Får glädja mig åt Mina föräldrar som snart ska iväg


my day

Vaknade stax efter 12 idag, riktigt skönt att få sova ut mist en dag i veckan iaf! Gick ner åt frukost innan jag satte mig med läxa i några timmar innan det var mat igen. Sen lite mer läxa, innan jag duschade och gjorde mig iordning för att gå till ungdomsgruppen. Gjorde egna goa pizzor idag, mumma! (y) sen gick jag och Gustav till skolgården och prata lite innan jag drog hem för att klippa mamma och pappa :) klippte kam och sax på pappa och gick as bra enligt mig själv(A) sen blev det helform på mamma. nu kliar det på hela min kropp av massa småhår så ska väll snart skaka av kläderna och gå och lägga mig ;) 
 
Min söta familj 2008 i tunisien <3
 
 

Dag 5. (favoritställe)

hmm. rätt svår fråga faktiskt. Jag gillar att åka runt och se nya ställen. Men jag älskar att vara vid havet oavsett vart det egentligen är. Tycker om att sitta och på en strand/Klippa, bara kolla ut mot vågorna och se solnedgången. Det är det bästa stället som jag kan tänka på. Rensa alla tankar jag har. Är jag osäker på något så drar jag mig mot havet och finns inte det i närheten så är det sjön eller skogen som gäller för min del. Älskar att sitta själv på ett ställe som ingen kan störa en på. Där man kan tänka högt och inte bry sig om någon annan... 
 

Gose dag

Haft en riktigt go dag, vaknade upp hos min gose Linnea, åt frukost innan det blev promenad på 1 timma och 15 min. Duktiga är vi :D sen duschade jag, vi åt mat och gjorde oss iordning innan vi fick skjuts till Backman och födelsedagsfirande :))


Dag 4. (I min väska finns)

ja, det är ju lite olika.. Men det som alltid finns i min väska är; plånbok, mobil, smink, hörlurar, tuggummi och oftast laddare till telefon ;)


Hos staken idag då ;))

Blev 1,5 timmar på gymmet i morses innan jag åkte till skolan som började 12. Hade egen hårvård och utan lärare så det var chill :) jag färgade och plockade bryn, färgade fransarna på Mikaela och lovisa. På lovisa la jag även i en färg inpackning och lockade Sofias hår :) sen blev det att åka tåget till Linnea :D äntligen, var så fruktansvärt längesen nu!:))


Dag 3. (Mina kompisar)

 
Det sägs att det är svårt att hitta bra vänner, Sant! Det är för jag har alla dom bästa!<3
Hoppas verkligen inte att jag har glömt någon, skulle vara fruktansvärt hemskt då. men Ni vet vilka ni är! 
Älskar er något otroligt, ni gör mig till den personen jag är idag! 
Kärlek till dessa underbaringar! <3
 
Bästa frisör tjejerna <3
 
Stakish <3
 
My Honey
 

Sillén <3
 
grymt goa tjejer
 
Johansson och Backemannen 
 
My girls from 9e <3
 
9e, bästa klassen någonsin
 
 

Godmorgon

Ställde klockan på 6 imorses, har slängt på mig Träningskläderna och ska snart packa. Blir snart att åka in till gymmet en stund innan skolan börjar vid 12 idag :) stolt tjej:))


Always and forever

 
Stort Grattis till mina fina! Lovisa och Oscar har ett år tillsammans idag! :D Galet hur snabbt ett år går! Grattis, Grattis, Grattis!!! <3
Känner inget gulligare par än er, passar perfekt tillsammans. Trust me, såg det innan ni ens hade pratat med varandra ;) Hoppas ni får en mysig dag tillsammans för det är ni värda! Bäst är ni! <3
 

Dag 2. (Om staden jag bor i)

Jag bor i en by utanför Alingsås, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men älskar verkligen Alingsås som stad, lagom stort, "alla känner alla" eller man känner igen de flesta iallafall. Det är väldigt skönt att gå och ta en fika eller på stan i Alingsås eftersom att jag är i Göteborg varje dag. Ja, en mysig och lugn stad med andra ord :) stortrivs!


Inlägg från tåget

Sitter på tåget mot alingås. Slutade egentligen skolan vid tjugo i två men stannade kvar på gymnasiemässan till halv fem. Lite mindre folk idag men endå sjukt kul;) är hemma halv sju idag så får se vad jag ska hitta på då :)


Dag 1 (10 sanningar Och en bild på mig själv)

1. Jag älskar skolan!
2. Hatar att inte ha någonting att göra
3. Är fruktansvärt höjdrädd
4. Har aldrig åkt uppsvinget, höjdskräcken och atmosfear på Liseberg
5. Jag saknar 9e (2010/2011), alla underbara människor som gjorde vår klass till den bästa!! ❤
6. Oftast är mitt rum kaos (nystädat precis, tro det eller ej)
7. Jag har väldigt lätt att prata och träffa nya människor
8. När jag tränar regelbundet mår jag som allra bäst (haft en lång svacka precis)
9. Innan jag började läsa till frisör kunde jag inte ens göra en inbakad fläta
10. Jag fyller 18 år om exakt 144 dagar :D


Just for fun

Kul grej bara, istället för att bara skriva om Mina dagar ;) start imorgon :)

Dag 1. En bild på dig själv och 10 sanningar
Dag 2. Om staden du bor i
Dag 3. Dina kompisar
Dag 4. I min väska finns
Dag 5. Favoritställe
Dag 6. En vän som bor långt bort
Dag 7. hur ser din framtid ut
Dag 8. En tv serie du älskar
Dag 9. Din profilbild på facebook
Dag 10. Din mobil
Dag 11. Ditt rum hur det ser ut just nu
Dag 12. En person du aldrig glömmer
Dag 13. En person du saknar
Dag 14. Det du brukar göra på dagarna
Dag 15. En bild du aldrig har publicerat
Dag 16. En kändis du vill träffa
Dag 17. Något som får dig att gråta
Dag 18. Vad tycker du om din klass
Dag 19. En maträtt du skulle kunna äta livet ut
Dag 20. Din favoritaffär
Dag 21. Ditt smink
Dag 22. Din garderob
Dag 23. Din pojkvän
Dag 24. Det här gillar jag
Dag 25. Det här gillar jag inte
Dag 26. Mitt favoritklädesplagg
Dag 27. Det här samlar jag på
Dag 28. Det pinsammaste jag har gjort
Dag 29. Den här dagen
Dag 30. Det här året


Gymnasiemässan 2012

Då har jag stått på gymnasienässan idag två pass, ena från 8-10 och andra från 4 till halv 7. Var så jäkla kul!:D när dagen var slut i Göteborg var vi så jäkla flummiga, längesen man skratta såååå mycket. Eftersom man hade sån överskotts energi så drog jag och Victoria till gymmet i en halvtimma och fyfan va effektiva vi var! Benen skakar fortfarande ;s well, nu är det house innan duschen väntar


Godmorning Sun and Blue Sky :D

Vaknade för någon timma sen, har precis ätit frukost och tänkte snart sätta i gång och städa mitt rum. Detta är nåt  som jag verkligen har dragit ut på så det behövs verkligen! sen hade jag tänkt att få gjort lite läxor, också något som jag egentligen MÅSTE göra. Får se om jag hinner något mer idag. Blir väl något avsnitt av OC sen också. Såg klart tredje boxen igår och fyfan asså, säger inget mer för då blir min lilla ex-sambo ledsen om jag avslöar något ;) 
Ha en bra söndag mina fina!
 

Try to broke my heart if you can

 
Try to broke my heart, there is only one guy that really did it ones, and i can´t let him go.
That one guy who i really liked or did I love him? I´m not sure at all,I just know that he´s sill important to me. Thinking of him every day all over and over.
I was too late to tell him how i felt, and when I did, he already had the one, a girl who loves him more than anything,I hope.Because I know he deserve the best.
It´s so hard to try moving on, I try, really, I do. But no one understand me, not everything. Not my feelings.
Most of my friends didn´t get the best impression of him, but I didn´t care. The only thing I cared of was the guy who I had a crush on. 
He was and still is the first thing that came up in my head on the morning, and the last thing that left my head before I fell asleep. Sometimes he didn´t even left me when i fell asleep, because he was always in my dreams. No matter if i was awake or asleep.
I will never forget him! 
 
  
 

Tillbaka till verkligheten :)

Var hemma även idag från skolan, men fick spendera en stund hos tandläkarn, usch inget trevligt ställe precis;) men nödvändigt. Köpte med mig lite flux hem också, inte fel alls :))
Ska iaf till skolan imorgon vilket känns jätteskönt!! Tillbaka till verkligheten (y)


Sjuk

Åkte hem ifrån skolan igår efter bara en halvtimma. Kände att jag inte orkade göra någonting, hade ont i halsen och var varm och yr. Usch hatar hösten:( är hemma även idag för att verkligen försöka bli frisk. Ska få gjort lite plugg och sånt idag också..


Tattoo inspiration


28-30 september

Tänkte att jag kunde berätta lite om min helg. Allt började grymt. Fredagen spenderade jag med Hanna, gick lights in Alingsås och hade det mysigt. Sen tog jag hennes cykel och drog till malin (syster) och sov där till lördagen, upp tidigt för att jobba. Sen var det hem till Hanna igen så gjorde vi oss i ordning, mötte upp Victoria på stationen och åkte till kode för att träffa Goa tjejer. Åt riktigt gott under mycket skratt! :) väl tillbaka i Alingsås Sov jag hos Hanna och söndagen spenderades hemma och o skogen^^ tro det eller ej, men jag satt ute i skogen på en sten i några timmar.. Haha


Ingen fantasi till rubrik

Har haft en go dag i skolan idag, fick en liten genomgång av loreal, de produkter som vi kommer jobba med under detta året. Vi fick även lära oss att föna ett hår riktigt rakt. Vilket inte låter så svårt men det är ungefär 10% av alla frisörer som kan göra detta.
När dagen var slut så åkte jag hem till min syster sofia och ska dela säng med min gulliga systerdotter inatt :)


RSS 2.0