Swedish House Mafia - Damn I Love You!!

Herre Jissseess!! Kan inte fatta att jag har fått se de spela Live. Så jäkla bra, jag och Victoria kommer leva på detta länge kan jag säga! Swedish House Mafia levererade så sjukt bra i Oslo och telenor arena. Är bland det bäsa jag har upplevt, helt underbara! Skulle vilja åka till Miami i mars och se deras allra sista spelning på turnen.  fasen vilken lycka det hade varit! Detta är så galet, en kväll som jag aldrig kommer att glömma! Jag och Victoria, Oslo, Normän, SHM, Är FaSeN dEt BäStA jAg HaR vArIt MeD oM!!! 

Tack som fasen mamma och pappa för denna förtidiga julklapp! Älskar er!! Och ett stort Tack till pappa som körde oss upp till norge, väntade på oss utanför arenan och sedan körde oss hem samma kväll. Guld värt!!
 

24/12-12

God jul alla fina! Hoppas ni får en grym jul tillsammans med nära och kära!:)
(Kommer ett inlägg snart om shm, håll ut ;))


Påväg

Då sååå, sitter i bilen med pappa och Victoria påväg till Oslo, telenorarena och SHM! Kan inte fatta att jag ska få se dom idag! Så jäkla nice! Nu taggar vi Victoria!! Bara några timmar kvar :D


Jobb + SHM! :D

Har jobbat från 9-18.15 idag. Packat in typ lika mycket paktet som igår.. haha måste vara värsta proffset nu ju ;) när jag slutade kom Victoria och hennes pappa och hämtade mig och så åkte vi upp till mig. Så nu sitter jag och victora och taggar morgondagen till 10000!!! :D omg, kan inte förstå att det är imorgon som jag ska få se shm! :D helt galet ju!! 

Fick även en julklapp idag från salongen, Marie och Carina :) Tack för detta året! har varit riktigt roligt och ser fram imot fler :) 
 

Är det inte skola så är det jobb

Jobbat hela dan idag, från 9-19. Har nästan inte alls hunnit tänkt på tiden, varit så fruktansvärt mycket att göra. Vet inte hur många paket jag slagit in och sålt. Men det är dethär som är kul, när man har att göra hela tiden! Det gillar jag, att inte behöva känna "jaha, vad ska jag göra nu då" . Så har varit en grym dag trots allt :D säger Godnatt och hoppas på att dagen i morgon 21 december 2012 blir en lyckad dag!! Värden får fasen inte gå under!! Ska ju se shm på lördag ;) haha


Jullov

Dååå slutade jag skolan för i år. Känns lite skumt att säga så, men så är det;) jullov nu då. Börjar med jobb imorgon 9-19. Inte fel alls (y) åkte från Göteborg med 12 tåget så var i Alingsås strax efter halv 1. Mötte upp Hanna, gick på stan med henne, åt lite thai, träffade p en stund och skrattade mycket såklart, som alltid med Hanna! :D
När jag kom hem blev det julklappsinslag och liiite städning. Såg även filmen rock of ages med mamma och pappa. Riktigt bra faktiskt, go musik osv! Sen var en av dom sååå jäkla snygg!! Dog nästan lite här :o gjorde ju filmen Ennu bättre;) Diego Boneta❤


Vad händer!?

Kul att veta detta när man är påväg till skolan. Hoppas fasen inte att det är vid stationen, nordstan, Ullevi osv. Så jäkla omogna typer det finns. Vad får de ut av detta , träffas och slåss? Det är ju inte så att offret ställer sig framför 300 pers och ba "ja men varsågod, slå mig"
Haha skrattretande..


Muuuummms

Kom till skolan vid halv 9 idag, började med att städa salen/salongen i nån timma innan det blev gofika och sen massage (y) äskar skolan!! Sen blev det stan en stund med lovisa i Göteborg innan hemfärd mot Alingsås. Ligger här nu och somnat snart ;) sov gott, Gonatt


Good day! :D

Idag har jag gjort herrvågor och rullat permanent (55 minuter!) riktigt stolt, bra blev det också:)
Sen vid två tiden så var jag modell för ett projekt arbete. Blev en lite romantisk uppsättning, för februari månad i almanackan (y)


Ullared och g-kås

Då har jag, mamma, pappa, cecilia och sofia varit på g-kås idag :D mysigt värre! Blev en del grejer till mig själv men även 4 julklappar ;) vi gick även in till mq, scorett, en frisör butik och även Martinshop. Och herre jisses vad vi skratta där inne! Kommer leva länge på alla skratt ;)

Go lunch :) vegetariskt (y)


Så jävla grymt!!

Helt fucking Awesome!! Tänk, om en vecka, denna tiden! Helt sjukt Asså!! :D


Cant stop

Jobbat från 7-14.30 idag och gu vilken dag! Haft att göra hela dan, var så sjukt mycke kunder inne idag och köpte julklappar. Hann bara med en kvarts rast idag eftersom det var så mycket att göra. Men kul var det, helt klart!
Efter jobbet kom mamma så färgade henne, behövligt!! Sen hämtade vi cecilia som sover här hemma i natt. Mysigt!! Sen blir det Ullared imon :)


Herrlåda och färger inför tävlingen

Hade kundpass idag i skolan. Jag hade en sling kund bokad på mig men som inte dök upp. Synd! Men jag fick ist träna lite inför SM. Fönade en herrlåda, känns grymt bra faktiskt! Fick positiva kommentarer idag av läraren och jag kom även på hur jag ska färga dockan inför tävlingen. Även denna får gå i samma färger som min damdocka. -svart, lila och koppar :)


12-12-12

Lite sorgligt endå att man inte får uppleva detta igen. 12-12-12 speciell dag. Aa kanske, hade min sista praktik idag på hbc i Borås. Ska tillbaka till no19 igen till våren. Lite tråkigt att lämna Borås nu faktiskt, trivs där väldigt bra. Men gör ju även det i Alingsås och är ju närmare osv. Fick iaf välja en valfri ögonskugga och ett valfritt läppstift som tack för tiden. Hur snälla är dom inte?-hur Goa som helst!
Efter praktiken åkte jag till p en stund innan bussen hem. Så nu ska jag snart lägga mig faktiskt, håller på att somna sittandes ;) chaio


Ikoner

Fasen vilken rolig skoldag, vi hade redovisning för våra ikoner idag. Och skulle då se ut som dom, fixade håret på varandra, sminkade oss och bytte kläder till eftermiddan, vilket resulterade med att jag fick sitta med permanentspolar i huvet i bamba^^ haha fasen, pinsamt värre!! får bli bildbomb om dagen (Y) älskar verkligen min klass!  :D  Var förövrigt edith piaf, som jag inte hade en aning om vem det var innan.. 
 
 

Modell med Grazette

I fredags hade vi först en "föreläsning" om grazettes färger, blekning etc. av grazettes frisörtekniker. Var riktigt bra faktiskt eftersom att det är deras grejer vi ska arbeta med nu under resten av 2:an. på eftermiddagen var hon kvar och hjälpte oss med recept osv när vi hade modeller. En modell på två. Jag och Lovisa hade Hennes mamma som modell. Vi la först i en nyansering på hennes utväxt för att få ett jämt resultat. Sen la vi i lättfärg på hela håret och på lättfärgen la vi några slingor med blekning. Blev hur bra som helst. Kul var det också!
 
Före:                                                                    Efter:
 
 
 
 

tjoohopp!

vet att jag inte lagt upp något nu de senaste dagarna men har haft saker att göra hela tiden plus att jag har blivit lite sjuk :(  nyser och shit hela tiden -.- 
har iaf haft en bra helg. Linnea kom hem till mig i fredags vid halv sju. hon fick lite att äta innan vi började med att baka pepparkakor och knäck. Och jaa, det blev bara två sorter på fredagen, vi var inte så pigga om man säger så. 
Gick och la oss vid typ halv 12 eller liknande, tjöta och så kommer jag inte ens ihåg att jag somnade.. bra där.. Vaknade på morgonen vid 9 :o jaa vi har seriöst aldrig  vaknat så tidigt någon gång. åt frukost med mamma och pappa innan vi bakade ennu mer julgodis och i lördags fick vi till tre sorter till (Y) 
Efteråt var vi lite sugna på att trotsa vinterkylan för att gå ut och åka pulka. OCh fyfasen va kul det är egentligen! blev ju såklart Lite snökasstning på varandra också innan vi gick in och åt mat innan linneas föräldrar kom. Jag klippte Annika och vi satt alla och fikade. Mysigt värre! 
japp, sen dess har jag väl mest legat i sängen. känner för att jag vill bli frisk :) så gonatt 
 

... Och galen :)

Glad, förväntansfull, lycklig, pirrig, lugn, stark. Du får mig att må otroligt bra!

Gonatt <3


Hej mitt vinterland

Förlåt för igår, allt var bara kaos från start.. Idag var det mycket bättre, varit på praktik hjälp till att ta ut extensions på två kunder idag. Fick tiden att gå lite snabbare. Sen fick jag sluta lite tidigare så hann med en tidigare buss hem. Skönt! När jag kom hem var maten klar, sen blev det min onepiece och goooss strumpor 👍 nu är fasiken vintern här ;)


dålig dag

brb
 

Ikon arbete

Gjorde denna uppsättning på lovisa idag. Förbereder lite inför nästa vecka då det är redovisning på olika ikoner. Såhär ska lovisa se ut med lite inspirerande kläder också ;)


SM träning

Såå då är jag på tåget påväg till Alingsås igen. Slutade 17.40 idag ;) haha jag vet låter länge och det var det men fick såå mycket gjort! Träningen för SM var riktigt kul! Det kom två stycken som har varit med och tävlat som hjälpte oss idag. Så nu är jag klar i idéer om hur min klippning ska vara ink färgen på dockan. Sen har jag även fått hur mycket tips som helst om herrlådan, hur man får finaste form och hur domarna drömmer osv. En av domarna var med och kollade idag också(y) känns riktigt bra nu kan jag säga!! :D bara hem och träna mer nu :))

Herrlådan har inte jag gjort utan vi fick den demonstrerad av hon som van den grenen när hon gick i tvåan :)


It Will be a long day

Godmorgon, hoppas alla har sovit gott! Själv vaknade jag och var riktigt trött. Vet att min dag är lång! Slutar inte fören klockan 5 idag. Dock frivilligt men det gör jag ju inför SM tävlingen och självklart för att bli bättre på yrket (y) sen ska jag idag inte äta någonting som innehåller mjölk. Måste kolla om det är det jag får ont i magen av igen. Isf, kul jul jag ska få utan tomtegröt :(


Första advent

Mysigt! December och första advent! Känner att julen snart är här när tomteparaden har varit och adventsträffen med familjen, underbart! Älskar detta, jul och mys. Snön har även kommit hem till oss idag. Inte mycket men liiite iaf!


Just love what i am doing

Fick just detta från min gulliga farmor :) det är detta som gör en motiverad till att bli Ennu bättre och göra lika bra om inte bättre jobb nästa gång. Just love what i am doing!! Ååh såå härligt att jag vet att jag har valt rätt i livet!! :D


Fixat farmor

Såhär blev slingorna och klippningen på farmor :) båda jag och hon blev jätte nöjda!!:D


Work and Awesome things

Då är mitt arbetspass slut för idag. Fast snart kommer farmor hit så jag ska slinga och klippa henne här på salongen :) mysigt värre!

Tänkte även säga att biljetter är även bokade för sumerburst 2013 med Victoria :D fasen va grymt detta är!!


RSS 2.0