Uppdatering om mitt liv ;)

Lite uppdatering om vad som händer nu då.
Torsdagen innan midsommar åkte jag, Linnea, Ebba, Malin och hennes bror, hans kompisar och Malins kille till Lysekil, till Malins stuga :) hur snygg som helst Asså!! :D firade iaf midsommar där och stannade till söndagen. Kom hem på kvällen, packade upp allt innan jag packade igen för att åka till ed som ledare till det lägret som jag var på när jag var liten :) var alltså där från i måndags till i torsdags. Där firade jag även ner mig från en bergvägg på 25 m :)
I fredags åkte jag, Linnea och Annelie till Borås och gick på stan, satte oss sedan på viskan som blev våran nya favorit:) satt där i fyra timmar. Sen åkte jag hem med Linnea och sov där, vaknade igår och vi bestämde oss för att åka tillbaka och ta en fika på viskan. Satt där ett bra tag innan vi drog hem till Pontus och satt där och hade det trevligt :)


Just need time ?

Idag har det varit en riktigt slappardag med mor och far:)
Vaknade och gick upp vid halv 11 då ingen annan hade vaknat, bestämde mig då för att ta en morgon PW i solen. Blev bara en halvtimma men bättre än ingenting + att jag testade springa lite lätt också. Plus till mig ;D kom sedan hem fixade frukost, jordgubbar, melon, äggröra och skivad kyckling till :) gick upp med tre tallrikar och så satt vi alla i mamma och pappas säng och åt:) bättre kan inte en frukost vara :D
Har sedan hela dagen legat och kollat på film, gjorde lite magövningar innan middagen men annars har jag degat framför film hela dagen:)
Så säger nu godnatt efter en väääldigt ansträngande dag ;)


Linneas premiär :D

Firade lite extra igår, jag och Carro drog ut med Linnea på hennes premiär som fick bli på hotellet i stan :) sjukt kul, massa folk man kände igen osv;) Sen resten.. Ja man kan säga att jag inte är så sugen på att gå ut på ett jäkla tag Asså ;) puss och godnatt My friends ;D


Mitt sista sommarlov!!!:D

Efter att tåget i morse gick sönder innan vi kom iväg från Alingsås och vi bara skulle ha avslutning i skolan bestämde sig jag och lovisa för att ta en tripp till Ullared och g-kås :D en perfekt start på sommarlovet kan jag säga! Tummen upp för det!(Y) blev några toppar, ett par byxor, ett par träningsbyxor och lite annat smått å gott :)
Efter det var jag klockan 4 hos annelie och klippte henne, hennes mamma och Storm (en barndomskompis till henne från Sydafrika). Riktigt skoj var det:)
Nu ska jag sova så hoppas vi på en grym morgondag :)


Sunmerburst!!:D

Fyfasen vilken helg Asså! Sjukaste och bästa, helt klart!! I fredags åkte jag och vic till Göteborg och mötte upp Linn, Paulina, Conne och Nathalie hemma hos Linn som bodde supercentralt, typ 200 m från Ullevi :D vi käka mat, gjorde oss i ordning och för drack en hel del innan vi drog oss till summerbust. Lördagen såg nästan lika dan ut och fasen va kul vi hade! Summerbust 2014, jag väntar på dej!!!:D


RSS 2.0