Keep Working

Sitter i soffan och tar det lugnt efter ytterligare en arbetsdag. Ska snart gå och kleta lera i ansiktet sen blir det väl att smörja in mig och måla naglarna. 
 

Att falla

När vi är små faller vi flera gånger om dagen, men reser oss lika fort igen utan den minsta rädslan.. Idag är vi rädda för att falla och att misslyckas ens en enda gång, och att resa sig igen efter ett fall tar otroligt lång tid, onödig tid som kunde spenderas med att glädjas utav det man har. 

Jag tycker att man i dagens samhälle fokuserar mer på det man inte har och mindre på det man faktiskt har. Te.x när man har förlorat EN person glömmer man att man har 100 stycken andra runt om kring sig och att ett 20 tal av dom bryr sig om en och ett 10 tal kan tänka sig sitta vid ens säng tills man somnar. 
 
Att falla för någon kan tyckas vara svårt, men ack va fel! Att falla är det enklaste man kan göra, det kan räcka med att någon börjar bry sig om en, frågar hur det är, håller kontakten, finns och stöttar en när man har det jobbigt och ler när man är glad. 
 
Det kan dock vara svårt att förstå på vilket sätt man faller.. Insåg igår med hjälp av min Honey(Hanna) att det som skiljer vänskap och kärlek är egentligen om man attraheras till personen eller ej. Man faller för alla slags personligheter och utstrålningar men om inte personkemin och dragningskraften finns så är det svårt att känna sig bekväm i en djupare relation än vänskapen. 
 

Rubrik saknas

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, har jobbat och sovit i cecilias lägenhet och haft full rulle hela tiden.. Har inte heller orkat sitta och skriva inlägg efter jobbet då förra veckan var väldigt krävande av vissa anledningar. Var väldigt skönt att komma till lägenheten och veta att man var helt själv. Tog lite promenader och hade det gott. Sen hade jag kompisar där några dagar och pratade mycket på telefon eller skype. 
 
 

Skönt att vara ensam?

Ennu en dag avklarad på jobbet. När jag kom hem idag lagade jag lite mat, lax fick det bli. Bokade även tid för att tvätta på lördag. Känns lite skumt faktiskt, känns så himla bra att vara själv. Det blir inte så mycket egentid annars man får. När man jobbar så mycket som jag gör nu så är det verkligen skönt att vara ensam.. Och JA det är JAG, JULIA LARSSON som skriver detta och tycker såhär.. inte likt mig att vilja vara själv ;) menmen sånt är livet. Just nu sitter jag med lermasken idag igen, har precis målat naglarna och ska snart hoppa in i duschen, sen blir det till att lägga sig tidigt ikväll.
 
 

HBC

Yeeey! Fick praktik platsen på HBC i Borås till hösen! :D awesome!  fick svaret idag när jag var på salongen igår , men glömde helt av det  ;)  Det känns som att hösten kommer att bli grym! 2:an är även 100 timmar mindre i skolan än vad det var i 1:an. Och gaah, sjukt som det är, men jag längtar faktiskt till att skolan ska börja igen, träffa alla, lära mig massa nya saker i de nya kurserna :D 
 

Start real slow

Då har jag hunnit ätit och tagit det lite lugnt efter jobbet. Ska snart gå och handla hade jag tänkt. Sedan ikväll blir det att lägga på en lermask på ansiktet ikväll som jag köpte idag på salongen. Meddelar vad jag tyckte om den när jag har testat den i några dagar :) 
Vad har hänt med vädret btw?! är det sol jag ser? :o Underbart, kommer sommaren att komma nu kanske? ;D
 

Tuffaste dagen på länge!!

Då sitter jag i lägenheten mätt och belåten efter en tuff dag på jobbet. dagen började med flera samtal till olika brudar som ville boka tid, då jag skulle fixa frisörer som kunde ta både smink och frisyrer. och sedan höra av mig igen till de olika brudarna om tid osv. Efter det kom en från miljö grejen och frågade lite frågor och tog kort och så. sen la vårat kassa system av och internet slutade fungera. kul! så då blev det att ringa support, prata med dom hur länge som helst flera gånger. När det sedan hade legat nere ett bra tag, några timmar, sattes det igång igen och det var då dags för mig att gå igenom alla handskrivna lappar och klicka ut allt som hade sålts, kunder osv ur datorn. Detta är i stortsätt min dag ;) 
 

Grym dag med andra ord

Då sitter jag här i systers lägenhet och har det gött. Hanna har precis varit här i någon timma, bara slappat och haft det gott! ska snart göra iordning lunch-låda tills imorgon. Har nämligen fått låna lägenheten när dom är i Grekland. GOttegrisar ;) Annars har jag idag färgat mammas hår, färgat, slingat och klippt. Var riktigt kul! Förövrigt första gången jag gör folieslingor, och det blev verkligen hur bra som helst! sen övningkörde jag en bit idag och sen åkte jag och mamma och handlade mat till mig denna veckan :) Har varit en grym dag med andra ord. 
 

Hönö och Fotö

Tänkte att jag kunde berätta lite om hönö. Vi anlände till fotö ca halv 7, satt där och spelade lite spel med två som redan var där. Vid halv 10 drog vi till hönö och sedan hem igen nån gång vid 12? Jag stensomna vid 1, halv 2 tror jag, medans stackars Marinne fick ligga vaken för att vänta på att resten skulle komma dit som hade missat sista bussen och missat färjan precis så lite extra tid tog det allt ;) dom var la "hemma" vid halv tre eller nåt? sen dagen efter åt vi god frukost innan vi drog och sola på klipporna i 2 timmar. därefter drog jag och marianne över till hönö och köpte grillmat. Satt på klipporna och grillade vid halv 6 och senare drog vi tillbaka till hönö på kvällen. Åkte hem så jag var hemma strax efter 24. ;) snabbt och kort om helt fantastiskt dygn!! :D
 


 

Fuss Balm från Kerstin Florian


För att behålla lena och fräscha fötter rekomenderar jag att fila fötterna regelbudet och smörja in dom varje dag. Detta är någonting som de flesta glömmer av och det är få som unnar sig inte en skön pedikyr. 
Varför jag rekomenderar just detta Fuss Balm är för att den är lagom fet och går in i huden snabbt utan kladd. Men också för att den funkar riktigt bra som ett liniment. 


Dry Shampoo

Detta torrschampo från Alternas nya ekologiska seire Bamboo är verkligen hur bra som helst! 
Funkar lika bra till ljust och mörkt hår och håret känns verkligen fräscht efter att ha sprutat i detta i hårbotten. 
Skillnaden på detta och andra torrschampon som jag har testat är att detta verkligen inte känns som att man har fett hår alls och det känns lixom lufftigt intill hårbotten. Precis som om den tar bort den feta ytan(?)

Stress, stress och ingen planering...

Imorgon efter jobbet åker jag iväg till Hönö med Marianne. Ska bli grymt kul, men känner mig lite stressad, började precis prova lite kläder för att packa. Haha känns som om jag ska vara borta i två veckor ;) Jaja nu ska jag fortsätta för har egentligen inte någon tid till att ligga här och skriva.
 

La La Love

Då var man ennu lite ljusare i håret ;) Tack Josefine för detta! 
 

Äntligen funkar blogg.se appen igen :D

Wiiiii:D


Not yet a woman

GIck inte som jag hade tänkt igår, somnade inte så tidigt som jag ville ;) men uppe på benen var jag imorses och åkte och jobbade. Blev en rätt grym dag endå :) 
 
 Bjuder er på lite ögongodis idag ;D
 
 
 

Take your time

Halv ligger lite i sängen efter en dag hemma.
Vaknade vid halv 1 idag då jag hade fått sms angående klippning idag så klippte Michaela, Isa och Liv en timma efter att jag hade gått upp. Sedan när jag kom hem städade jag lite här hemma innan jag gick ut och hjälpte till med att måla på huset och även riva lite. Nu har jag precis pratat med min Honey i drygt en timma.
Ska snart hoppa in i duschen sen blir det väl att lägga sig tidigt för imorgon väntar det jobb igen ;)
Sov gott!
 
Bjuder på mig som liten ;)

Sommarkväll

Helt underbart att vara ledig imorgon! :D Träffade Ebbis efter jobbet, var riktigt mysigt. Gick runt lite på stan och hade det bra. Senare när stan stängde gick vi till maxi och köpte jordgubbar och kesella och satte oss vid gärsken Tack för en grym dag/kväll vännen!
 

Skönhets tips att ha med i väskan

 

Detta är en grym uppfinning, det är små pappersbitar som man använder när man börjar känna sig blank i ansiket. Gör så att man känner sig fräsch hela dagen utan känslan "smink efter en dag". Glo Blotting Papers tar bort det feta på huden utan att förstöra sminket. 

Don´t Wake Me Up

Då är det dags igen, upp tidig för yttligare en dag på jobbet. Börjar 8 idag och slutar halv 3, så det är rätt go dag endå :)) Efter jobbet blir det att träffa Ebba en stund och senare får man se vad som händer och fötter . Ha en go lördag alla fina!
 

Run the country with me?

Gud, helt galet! Hatar verkligen detta vädret! En sista minuten skulle inte sitta helt fel nu. Åkte moped hem idag från jobbet, och jag har nog aldrig blivit sååå blÖt! Fick verkligen ta av mig allt när jag kom hem, det forsade vatten av mig (och då överdriver jag inte).. Nu sitter jag iaf med min one piece på och ska snart gå ner och ta något varmt att äta. 
 

The Day


Vaknade av att mamma och Zigge kom in på mitt rum 5 över 1, blev lite irriterad för att jag ville sova meeer innan mamma sa vad klockan var. Hoppade ur sängen för idag skulle jag träffa min honey, Hanna! Åkte in till stan så var där inne strax efter tre. Vi tog en filt och gick iväg och satte oss på en gräs"äng" eller vad man ska kalla det ;) hade iaf riktigt mysigt med mycket prat och skratt! 

Jag insåg precis att jag inte börjar jobbet fören klockan 13.00 imorgon :D WIIIEEE!! sovmorgon för min del! :D
 
 
 

Sometimes I Get A Good Feeling


I was not looking for this

Ligger i sängen, kollar runt lite på facebook. Har precis kollar klart på andra boxen av The OC. Jag verkligen älskar den seiren. Fast INTE hur den slutade nu för jag har inte tredje boxen så kan inte kolla vidare -.- 
Ikväll tänkte jag faktiskt njuta av att jag har sommarlov och börja kolla på en film nu om en stund, är ju ledig imorgon. Ska bli riktigt skönt att slippa ställa klockan! ♥
 

Gud, denhär låten går verkligen i ett här hemma ;)

 

Fruktsallad

Tänkte dela med mig utav den bästa sommarfruktsalladen och det absolut bästa fikat som finns!! 
Detta kommer jag aldrig att tröttna på, och absolut inte till mina goda tillbehör ;)

- Jordgubbar
- Melon
- Vindruvor
- Annanas
- Physalis (stavning?) 
- Kiwi

Sedan till topping och tillbehör: Kesella en med smak av Hallon och en med smak av vanilj
Och även krossade Digestive som man strör över allt. Blir en grym kombination :) 


Be who I want you to be

Då var det äntligen dags att hoppa i sängen för imorgon blir det upp tidigt för en ny arbetsdag, men tack och lov en kort en så då har man HELA eftermiddagen att göra skojsiga grejer på ;) 
Idag på No19 kom det först en hel pall med produkter och färger från posten, 10 min senare kom dhl med en låda och 10 min därefter kom schenker med en låda. Hehe jag var då inte syslolös idag inte. När jag slutade gick jag och hyrde the breaking dawn part 1 för att se tillsammans med bästa Marianne! Hade riktigt mysigt med massa prat och film tittande :) när hon sedan drog hem kunde jag inte låta bli att sätta på två avsnitt av The OC.
Sov gott mina fina!
 

All Day, All Night


Möhippa för Malin!!! :D

 
Då är jag hemma från gårdagens möhippa för Malin.
Dagen började med att vi syskon, Jag, Anna, Sofia och Cecilia gick hem till Malin för att kidnappa henne, packade lite grejer för dagen och tog på henne lite snygga kläder och ögonbindel. Gick sedan en rolig väg till Alingsjö där hon både fick gå igenom grindar, snår, trånga utrymmen, krypa och gå över åkrar. Väl framme på Alingsjö var det uppdukat för frukost och där fanns även resten av gänet som skulle vara med under dagen och kvällen. Efter frukosten var det upp till bevis för Malin om hur bra hon känner sin blivande man genom en frågesprot. Därefter blev det massa tjöt och lite lekar innan vi åkte vidare till Allebike och dansade streetdance, så jäkla kul var det! När vi var färdig duschade och iordning gjorda åkte vi och lunchade sedan tillbaka till Alingsjö, dansade dansen lite till innan vi hade "trosleken" då alla hade köpt var sina trosor som man själv använder fast i hennes stolek och så skulle hon gissa vilka alla var ifrån. Sedan kom lite tilltugg fram och stylingen började. Vi gjorde iordning varandra, sminkade och fixade hår, bytte om och sen efter lite mer lekar så var det dags för att dra till resturangen. Satt där i några timmar och hade det trevligt. Vid 10 tiden gick vi och fixade lite grejer och strax innan 11 drog vi vidare till MX. Var inte hemma hos Sofia fören vid halv 2. Hade så himla kul och hela dagen, kvällen, natten och det blev verkligen hur lyckat som helst! Tack för en otrolig rolig Möhippa för min älskade syster Malin!
 
 

RSS 2.0