đŸ’€đŸ‘

Dags att snart lÀgga mig, har varit en lÄng dag pÄ praktiken, men det Àr alltid lika kul :) imorgon börjat jag inte fören 11 sÄ blir en go sovmorgon :)


BaluppsÀttning

Min första baluppsÀttning :D


Sorry

FörlÄt för den tröga uppdateringen, men har haft mycket att göra det senaste och har faktiskt inte tÀnkt alls pÄ att blogga i det fina vÀdret. IgÄr var jag hos Linnea johansson efter jobbet och vi hade sÄ himla kul, badade, pratade och kollade pÄ loreen:D idag har vi firat mamma, hon fick fotbehandling i en timma av mig och cecilia pÄ no19. Helgen har varit hur grym som helst!:D


must love it!

Kan vÀdret bli bÀttre!?! :D Love it! Att gÄ till skolan utan tjock jacka, bara slÀnga pÄ sig en klÀnning och dra ivÀg Àr bland det bÀsta som finns!! ligga ute i solen med go musik, grillmat, stranden med gryma mÀnniskor och bara leva livet! Sommaren mÄste vara den bÀsta tiden pÄ Äret! :D

Happy Birthday Victoria!

Idag skulle jag börja skolan halv 2, men nÀr jag, victoria och lovisa sitter pÄ tÄget sÄ fÄr jag ett sms av fanny; hej, vi Àr lediga idag, lektionerna Àr instÀllda. 
Gaah helt underbart, vi hoppar av tÄget och Äker tillbaka till alingsÄs och tar varsin glass pÄ torget. Sedan Äker jag med lovisa till stallet och har det trevligt och nu sitter jag  hÀr hemma. Förövrigt fyller Victoria Är idag! :D check her blogg "victoriaeklund.blogg.se" :D
Haha var sÄ illa tvungen att lÀgga upp bilden pÄ Lovisa ;D

:D

Idag har det varit en grym dag ute! Spenderat hela dagen nÀstan i solen. Var ute pÄ idrotten och spelade brÀnnboll, Äkte sen till plantaget och lekte med siona och milion. Sen hem till dom dÀr mamma hÀmtade mig och nu sitter jag i vÀstra bodarna och passar malva med mamma. HÀr kommer min natt spenderas ;) ha en go kvÀll :)


Klipp, klipp, klipp och fÀrg ;)

Idag har det varit en helt fantastisk dag!:) sol och vÀrme=liv!:D
Jag har klippt en och plockat ögonbryn och fÀrgat fransar. Jag har Àven grillat och haft det mysigt i skogen med ug :)

IgÄr klippte jag Michaela och hennes kompis och fÀrgade deras hÄr ocksÄ. Jobbade Àven pÄ no19 nÄgra timmar och klippte Julia b och hennes mamma ;)


Love!!!

KĂ€rlek pĂ„ hög nivĂ„! Älskar dessa skona sĂ„ grymt mycket! Give me!!


SÄÄÄ gött med lÄnghelg!:D

Idag har jag trÀffat bÀsta Ebba! Vi gick runt lite pÄ stan, Ät sallad pÄ Nygrens och hade det allmÀnt trevligt! Tack för en hÀrlig dag! EfterÄt gick jag och trÀnade, förbrÀnde 600 cal idag:) nÀr jag kom hem pratade jag med malin (syster) i en timma i telefonen, trevligt vÀrre!:) nu sÀger jag Godnatt för imorgon blir det att gÄ upp tidigt. Puss pÄ er alla glada!:)


suttonde maj

Idag har jag stÀdat mitt rum, varit i alingsÄs, hÀmtat upp Neo som sover över hÀr i natt och Àtit godaste flygandejakob :D Har tiktigt mycket trÀningsverk idag ocksÄ efter en lÄng och jobbig promenad igÄr i skogen med marianne och elisabeth. IgÄr var jag Àven pÄ alströmer och fick hjÀlp av marianne med matte, ska ha nationellt pÄ tisdag. DÀrefter Äkte vi hem och jag provade en uppsÀttning som elisabeth ska ha pÄ balen, gu va kul det ska bli!! :D nÀsta gÄng jag ska göra det mÄste det bli helt perfekt! iiih! :D

Praktik helt underbart :D

Sitter just nu och kollar pÄ film innan BIG brother börjar :) har idag haft en grym dag pÄ praktiken :D började dagen med att föna vÄgor, sen pÄ eftermiddagen kollade jag pÄ tvÄ baluppsÀttningar och en som fick extensions :) grymt kul:D fick Àven en hel del positiva kommentarer idag :D wiiihoo :D


TrÀning med Victoria :D

Åh hĂ€rligt, förbrĂ€nnde 1800 kalorier idag!! :D sĂ„ himla stolt, stod i 2 timmar och 40 minuter pĂ„ en maskin med Victoria. Ă„kte sedan med henne hem och vi spelade kort och hade det trevligt :) nu har jag precis duschat, rakat benen, nopprat brynen och smörjt in mig :)

Godmorgon MĂ„ndag

Idag ska jag som ni se pÄ bilden ha en frisör lektion och sedan Idrott, sedan bör det av till alingsÄs för att trÀna och dÀrefter hem och Àta kvÀllsmat med farmor och farfar som ska komma förbi och kolla lite grejer.


Bildbomb

HÀr kommer lite bilder frÄn helgen och stranden framförallt.

Morgon Kaos

Imorses vanade jag klockan 05.12 av att farmor knackar pÄ husvagnen och sÀger att deras utetÀlt hÄller pÄ att blÄsa sönder. Jag, mamma och pappa sprang över för att försöka rÀdda detta. Vi drog, slet, tryckte och jag vet inte allt vi gjorde men tillslut efter att farfar och pappa Äkt ivÀg till biltema var allt fixat igen och stormen hade lagt sig. Inte nog med det utan i vÄran husvagn hade det kommit vatten pÄ hela golvet som vi var tvugna att torka upp nÀr vi kom in igen. Utöver detta sÄ har vi haft det riktigt mysigt hÀr idag. Solen skiner och hunden njuter av sin favoritplats; i bilen. Jag har kollat lite pÄ en film, varit ute, Àtit och firat farfar som fyller 70 pÄ mÄndag. Just nu har jag precis avslutat att plugga matte. Marianne fÄr hjÀlpa mig pÄ onsdag istÀllet ;) Ha en fortsatt bra dag :D

Falkenberg :D

DÄ Àr man snart framme i Falkenberg. Dags att veva ner stödbenen pÄ husvagnen och göra iordning allt. Sen blir det vÀl att Àta med farmor och farfar :) hoppas ni fÄr en bra helg alla gulliga!


Dagen

Idag har jag varit en utav de fĂ„ som var i skolan, hade tvĂ„ lektioner, material&miljö och matte. Åkte sedan hem med mopeden i ösregn. NĂ€r jag sedan hade hĂ€ngt upp klĂ€derna pĂ„ torkning gick jag ut med hunden och sen la jag mig i soffan och stensomna ;) sen har jag packat ut klĂ€der och grejer  som behövs till helgen i husvagnen och snart ska jag lĂ€gga mig, efter bb :D

Skola, trÀning och packning

Idag började jag klockan 11. Hade engelska i 5 minuter och sen matte och svenska. Åkte sedan till alingsĂ„s och trĂ€nade lite med linnea och sedan sjĂ€lv, brĂ€nde 650 kalorier :D fasen va grymt! KĂ€nns riktigt bra! Jag har börjat lite lĂ€tt med packningen ocksĂ„ till helgen nĂ€r vi ska ivĂ€g med husvagnen till falkenberg. Ska bli grymt mysigt, farfar fyller 70 Ă„r pĂ„ söndag sĂ„ det blir antagligen lite partyparty ;D
Bilder frÄn matten idag

2012,05,08

DÄ har man varit pÄ praktik idag, rullade en permanent och hade det allmÀnt trevligt. Nu ska jag snart sminka av mig och byta om till mysiga klÀder innan bb ;D SÄ ni fÄr ha det grymt och nöja er med detta inlÀgget idag ;D

Klippning - damdocka

Idag pÄ frisör lektionen klippte jag klart min frisyr och plattade den och la i lite glans. Blev riktigt nöjd med formerna och klippnigen överhuvudtaget :)

Helt galet underbart!! :D

Gu vilket pass det blev idag pÄ gymmet! Hade sÄ grymt kul och körde ut min totalt!! gick pÄ bandet, crosstrainer, rodd och "skridsko-slide", trÀnade endast 45 min men förbrÀnde 300 cal. Stolt :D nu jÀklar!!

Jobb pÄ No19

DĂ„ Ă€r jag pĂ„vĂ€g in till Jobbet, ska idag jobba för första gĂ„ngen pĂ„ No19. Idag och nĂ€sta lördag jag jobbar kommer jag "gĂ„ efter" en, men sedan fĂ„r jag sköta mig sjĂ€lv. Jag kommer att svara telefon, sĂ€lja produkter, ta hand om kunder som kommer in för att boka tid/avboka, behöver hjĂ€lp för att vĂ€lja rĂ€tt produkt osv. Även packa upp varor och se till sĂ„ att allt Ă€r pĂ„ sin plats runt omkring i salongen.

Klippmodell

Idag hade jag klippmodell i skolan. Niclas stÀllde upp och Äkte med till skolan tillsammans med Lovisas modell Oscar. Det blev riktigt bra tycker jag sjÀlv :) Klippte kam och sax pÄ sidorna(kort) och lÀngre uppe pÄ huvundet (lika lÀngder). 
NĂ€r jag kom till alingsĂ„s igen köpte jag pressent till Linnea Johansson, vilket jag inte sktiver hĂ€r vad det blev ;) hehe. Åkte sedan hem och har slappat, varit ute med hunden och sovit :D

3/5-12

Idag har jag haft nationellt prov i engelska, hoppas verkligen det gick bra. Har haft en helt underbar dag i solen, gu vad glad jag blir av detta vÀdret!! :D PÄ rasterna har vi suttit ute i solen och bara stekt ;) NÀr jag kom hem bytte jag om och la mig i solen igen ;)

Bokat och klart :)


Helt sjukt galet!!

Tillbaka till skolan igen efter en lÄnghelg. Nu Àr det bara 25 skoldagar kvar innan sommarlov och det Àr bara nÀsta vecka (19) som Àr en hel skolvecka(5 dagar).. Helt GALET att jag snart har gÄtt ett helt Är i göteborg! :o ska de tvÄ andra Ären gÄ lika snabbt sÄ kommer jag typ ta studenten imorgon!?! Gaah!! 

Lite bilder frÄn gymnasiets första Är...


Sommar sol och jag Àlskar vÀrme! :D

Idag vaknade jag upp hos Hanna :) hade grymt kul med henne igÄrkvÀll efter mycket om och men pÄ stan. Pappa kom rÀtt tidigt idag och hÀmtade mig. Sen jag kom hem har jag legat i solen och haft det gött, hjÀlpt pappa med husvagnen och mamma med att mÄla nÄgra grejer. 
IgÄr körde jag min andra körlektion, gick hur bra som helst :D Fasen vad det Àr kul att köra bil!! efter bilkörningen Äkte jag till anna och dÀrefter Äkte jag och trÀna, sen gick det gick fort hem för att byta om och fara in till stan för att trÀffa tjejorna :)

RSS 2.0