Lördag igår, Söndag idag

Igår vad det dop för Moa, hade det rätt stressigt på morgonen då jag skulle göra iordning mamma, mig själv och malin. Dock fick mamma fixa sitt hår själv eftersom att jag inte hann. Dopet var iaf riktigt mysigt, tog även en härlig bild på familjen. När jag kom hem skrev jag lite med linnea och det blev en spontan resa till västra bodarna. Sov även äver där, och idag har jag klippt linnea, henes mamma och hennes mammas kompis. Har även passat milion idag. Hoppas alla haft en bra dag, nu blir det big brother :D


Helt slut

Stolt som faktiskt tog den första sprutan idag efter mycket om och men och tårar (a) nu är det bara två kvar^^ efter Umo åkte jag till Malin och hjälpte till att baka och laga matpajer till dopet imorgon. Gick sen ner på stan en sväng, köpte en klänning, skärp, scarf och en hairdonat. när jag kom hem färgade jag mammas hår och sen kom Malin och provade lite kläder tills imorgon och vi gick sen upp till församlingshemmet för att duka och fixa det sista. Fullt ös hela dagen.

Bild: jag och Paow :D


Fredag innan långhelg

Sitter på bussen in till Alingsås, ska till Umo med Lovisa, Victoria och Annie för att ta gardasil.. Dock är jag inte säker på om jag ska ta den eller inte, får ställa lite frågor innan jag bestämmer mig.. Gaaah skiter ner mig! Så himla nervös!!! Gud hur mesig får man vara för en jäkla nål!?! Men som sagt får se vad som händer...

Make me feel alive

Idag hade jag sista svenska nationella. Gick hur bra som helst :D var hemma strax innan 12, var ute med hunden, packade om väskan och åt. Sen åkte jag in till stan igen för att träna och klippa Malin :) nu sitter jag och väntar på bussen som snart ska gå hem. :)


Färg, Färg och Färg

Idag började jag klockan 11, så färgade Malin innan jag åkte till skolan. På skolan hade jag matte cch engelska, drog sedan hem och ska snart se big brother. Här får ni bilder på min nya hårfärg, dock inte de bästa bilderna men aja, ska inte bli fotograf ;)

Färg:D

Sitter på no19 och färgar mig med min syster :) bild kommer nån dag ;) tidigare idag hade jag svenska nationellt prov, gick faktiskt väldigt bra:) senare träffade jag Gustav innan jag drog till Sofia :) inatt blir det att sova hos syster Malin :D


Gaah små saker gör en verkligen Glad!


Åhh är verkligen hur glad som helst!!! :D Har precis pratat med Isabella (från tyskland) Har inte snackat med henne på jättelänge. Hoppas verkligen att de är i fredrikshavn när jag är ledig i sommar så jag kan åka dit över dagen! Gaah vad jag saknar henne och alla underbara människor och schowen och livet och allt!!
Bjuder på en gammal bild (Haha jag är blond;))

Modell

Kom nyss hem från skolan, det har varit riktigt roligt att ha med mamma, stylingen blev lockar och självklart en hel del spray för att hålla lockarna på plats:)


Fredag idag då! :D

Då sitter jag och mamma här och vi är påväg till Göteborg och min skola, hon ska idag få färgade ögonfransar och bryn samt plockning av brynen, huvudmassage och självklart en go schamponering med styling efteråt! :D Ha en riktigt bra dag idag, för det ska jag ha!!

Torsdag den 19 april

Sitter här på mitt rum och har det gött till go musik i min one piece :D Har fått sån jäkla träningsverk efter gårdagens pass, kan serri knappt ställa mig upp från sittandes^^ Idag hade jag en redovisning om ergonomi och ett matteprov, hoppas verkligen att det gick bra! Sen fick vi veta att vi inte behövde gå på svenskan och engelskan var ju inställd för oss som redan hade gjort engelska nationella provet så åkte hem med 13.47 tåget. Fasen vilken soft vecka detta har varit!! :D




Love the feeling that I may be interested of someone

Awesome day!

Idag började jag klockan 1 så gick upp strax innan 10. Så himla gött!! :D hade matte och sen svenska. Åkte sedan och provade en klänning som jag la undan och ska köpa. sen drog jag upp till sofia och vi åkte sedan och tränade. Gött med träningsverk kommer att komma imorgon! :o

Praktik

Idag hade jag praktik. Kul som vanligt, fick svara i telefon för första gången. Så himla nice! ;D Testade även style masters saltvattenskräm. Härligt att känna som att man har badat i havet :) Nu sitter jag och kollar på Big Brother så hörs mer imorgon. Ha en go kväll!

Back to the reality

Tillbaka efter ett gött lov. Började dagen med frisör. Klippte på "min egna" frisyr, börjar bli klar och den känns grymt kul :D Sen var det Idrott då vi spelade badminton och hade lite gymnastik. Känns jäkligt bra att jag fixade en volt tillslut :D Vi åkte sedan med kvart över 3 tåget till alingsås, victoria följde med mig och tränade och sedan åkte jag hem. Nu sitter jag här och har plockat iordning på mitt rum och gjort lite läxa :) Ikväll blir det Alcatraz :D

Sorry :(

Förlåt för dålig uppdatering, men har verkligen inte orkat.. I fredags åkte jag in med halv 9 bussen till alingsås, fick mitt schema för sommarjobbet, åkte till min syster innan jag lunchade med Stark och gick runt lite på stan. På kvällen blev det lite fika hos min andra syster eftersom att hon och hennes pojkvän hade fyllt år.
I lördags Jobbade jag på Cafét. I dag har jag bara slappat, passat Milion en stund också. Hoppas ni haft ett bra lov! För mig har det varit alldeles för kort :( PussOHejOGonatt

Mysig dag med mamma

Körningen idag gick hur bra som helst! :D Riktigt kul var det att köra bil :D Efter körningen åkte jag och mamma och åt sushi, jummi! Sen gick vi lite inne i storken. Mysig dag! Nu ska jag snart läsa lite i körboken.

Hittade detta snygga sommarlinne på Gina :D


Bilkörning på Lasses trafikskola

Då har jag vaknat för en stund sedan och ätit frukost hos Cecilia och Benjamin. Fast de båda jobbar, så här sitter jag och funderar på att gå ut på en promenad. Idag klockan 11 hämtar mamma mig och vi åker till Lasses för jag ska köra för första gången på trafikskola. Spännande! Se upp på vägarna idag för här kommer lilla jag!

Dagen

- Åka in till stan för att träffa Hanna(L) :D

- möta upp en som ska köpa bilskoleböcker

- träna

- få massage

- sova hos cecilia och benjamin :D

Träning :D

Då sitter jag i soffan och kollar på svenska miljonärer. Idag har jag varit inne i alingsås och tränat, skönt att komma igång efter influensan! Efter träningen gick jag till sofia tills mamma kom och hämtade mig. riktigt go dag! Passet för morgondagen är bokat :D ha en go kväll!


Kalas

Då har jag varit på 4-års kalas idag, riktigt mysigt! Håller just nu på att kolla på ALCATRAZ på tv 4. Efteråt blir det att kolla på big brother :D Lov måste vara det bästa som finns! :D

2012-04-08

Idag vaknade jag strax efter 1, så himla skönt att få sova ut tills man vaknar själv. Nu sitter jag ute i husvagnen och bara tar det lugnt, njuter och drömmer mig bort.

Glad Påsk!

Påskafton, började med en go påskfrukost med mamma och pappa. Gjorde sedan iordning det sista innan sofia och malin med deras familjer kom. Lockade även mammas hår innan de kom, och klippte hennes lugg. strax efter två var det full rulle här hemma och gud vad jag älskar min familj!! Klippte även Natte när  barnen kollade på film. Klippte Kam&Sax och sofia lärde mig lite crew-tänk.  Hoppas ni har haft en bra påsk!:)

Rubrik

Idag har jag klippt min arbetskolegas dotter Amanda. Gick hur bra som helst! När jag kom hem sov jag i ett par timmar, sen städade vi lite här hemma för imorgon kommer två av systrarna hit med familjer och firar PÅSK!?! Vet inte vad man ska kalla det när man kollar ut, Jul kanske!?!

Påsklov!!:D

Nu ska jag snart iväg upp till Marianne och klippa henne. Hur kul som helst!:D har precis sett filmen trust. En riktigt bra film! Trodde verkligen inte att det var något för mig, men börja nästan lipa i slutet :(

 


Happy day!

Idag har jag haft båda svenska och engelska nationellt prov (muntligt) gick faktiskt förvånansvärt bra!:D nu har jag precis kommit hem och väntar och hoppas på att jag får övningsköra lite för första gången:)


Skriver svenska tal -.-

Sitter och pluggar svenska inför det nationella provet vi ska ha imorgon, snart klar, bara lite kvar. Idag har jag varit på praktiken och fått reda lite mer om sommarens jobb osv. Hade en riktig trevlig dag idag! :D ÅÅh på torsdag är det Lov, IGEN! :o går inte tiden väldigt fort!?! Men jag klagar absolut inte på lov ;D Ha en fin kväll! Pussohej

Intensiv dag.

Idag hade jag en frisörlektion på morgonen då jag började klippa på min första egna frisyr som ska bestå av minst två klippsätt. Sen skulle vi ha spelat bowling på idrotten men det blev inställt pga att de hade flyttat till gamlastan. När jag kom till Alingsås åkte jag och Lovisa till alströmer för att lämna en plånbok till Annie. Därefter gick vi till stan, kollade lite grejer, mötte upp Oscar och sen gick jag till no 19 på en behandling. Blev mycket nöjd!:D drog sedan till Malin innan mamma hämtade mig för att åka på handledarkurs på Lasses Trafikskola :)


Snälla! (A)

Gaaah vill verkligen pierca mig i naveln!! Har tänkt på det ett tag men när jag tog upp det med mamma och pappa vill de att jag ska tänka på det mer och får inte göra det fören i september :( vafasen... så himla segt!! Tycker verkligen det är hur snyggt som helst!

Permanentmodell

I fredags hade jag min första permanentmodell, Michaela ställde upp och det blev hur bra som helst! :D första gången jag hanterade perm. vätska och fixering. Stolt över att det blev så bra :) Tack Mickan!
Efter skolan åkte jag till sofia och hade det trevligt ute på gåden med barnen, sen åkte vi och hjälpte Micha med att flytta och var hemma strax efter 9 på kvällen. 
I lördags jobbade jag och idag har jag bara slappat, städat mitt rum och tagit det lugnt :)

RSS 2.0