HBC

Då har jag varit 7 dagar på HBC i Borås på praktik.Trivs mer och mer för varje dag. Har haft egna kunder där också, en som jag fick färga och tvätta. Även en annan som jag har fått färga och klippa och idag hade jag en som jag tog ut extensions på. Åååh vad kul!! :D
 

Still want you in my life

 
Idag har jag bara gått hemma, städat, tagit det lugnt, gått promenad och haft det skönt. Kollat på lite filmer och myst med hunden :)
 

Back to the reality

Då har jag börjat skolan igen, känns så himla bra! Gu vad jag har längtat tillbaka! Känns skönt att träffa alla igen och lära mig massa nytt:) Jag har även kommit ut till en ny praktikplats nu i Borås. Ska vara där hela nästa vecka också, sen ska de renovera hela skönhetssalongen så kommer inte tillbaka dit fören vecka 38 på onsdagen. För från och med då så spenderas alla onsdagar terminen ut i Borås (y) 
 

Marianne 17 år!

Stort grattis till Marianne som fyller 17 år idag! Den absolut bästa personen som känner mig ut och innan. Har kännt henne sen.. aa.. jag vet inte riktigt.. jag kommer inte ihåg nåt liv innan henne, det säger väl sitt! Iaf idag är det din dag! Tur du har som inte börjar skolan fören imorgon ;) haha ne förlåt, ska inte ta upp skolan nu, men duuu!! Duuu är bäst!<3
 

mycket intressant dag?

Dagen har bara spenderats i min one piece :D marianne kom hit en stund förut, pratade ut lite och började kolla på the oc med henne också. Haha gu vilken nörd  jag är ;) men den är såå sjukt bra! Sen har jag typ inte gjort nåt mer alls idag. Så kul var det att läsa om;)
 

Brunett VS blond

 
 
 

RIX FM FESTIVAL

Då har man varit på rix fm festivalen i år igen ;) Detta året spenderades med Linnea stark, Moa och Julia ;D Tack för en grym dag tjejer, det behövde jag verkligen!<3
 

18/8-12

Har precis kommit hem från Victoria. Känns skönt att ha träffat henne igen! Helt galet vad tiden har gått fort, ska redan börja skolan på onsdag igen:o Sjukt, helt klart! 
 
 

No19 Frisörstugan

Praktiktimmar gjorda: 318 h 45 minuter. 
Är såå fruktansvärt stolt över mig själv!! helt galet, det har verkligen varit tufft vissa stunder. Men guu vilka erfarenheter jag har fått och utvecklats som person helt klart! Dessa tidiga monar har verkligen visat resultat! Tack No19 för denna sommaren. Nu blir det att jobba några lördagar till hösten (Y) :D
 
 

Jobbtimmar klara för denna sommaren :D

Åh vad det är härligt att vara ledig! jobbade de sista 3 timmarna i onsdags fm för denna sommaren. Efter jobbet gick jag och linnea omkring på stan en stund innan ebba, hanna och julia kom in för att luncha. Åkte sedan hem och sov en stund innan linnea kom hem till mig, vi duschade och gjorde oss iordning för att gå upp till Marianne som hade tjejkväll, åt go mat, lekte lite ute i gräset, klappade får och såg på film. Tack för det!
jag och linnea kom hem till mig strax innan 1? låg och snckade och somnade la inte fören strax efter 2?
Igår låg vi inne hela dagen nästan och kollade på the oc. Vid halv 8, åkte jag och pappa och spelade tennis, vilket är så sjukt kul!!  lämnade även av linnea samtidigt;)
 

2012-08-12

Idag har jag vaknat upp med två av mins systerssöner, passade dom igår kväll och i förmiddags. De hämtades strax innan 12 och då drog jag till lygnareds strand och hade det mysigt med sofia och barnen :) 
imorgon är det sista hela arbetsdagen för denhär sommaren. Jobbar bara 2-3 timmar på onsdag :D fasen va grym jag känner mig :D 
 

Bröllop 28 Juli 2012


Förlåt mina vänner...

Ennu en gång som jag har haft en liten paus från bloggandet, känner att mitt liv inte är särskillt spännande just nu. Jobbar, jobbar, jobbar och sover när jag har tid.. ne nu överdriver jag kanske. men det känns lite så.. Får försöka komma igång igen nu.. bara 3,5 dagar kvar på jobbet nu ;)
 

RSS 2.0