Kund idag :D

Idag hade jag kund i skolan för första gången :D hur kul som helst, även om kunden inte var speciellt pratglad av sig ;) klippte iaf en söt kille från sjuan med hur mycket hår på huvudet som helst. Blev riktigt nöjd och läran gillade det!
Jag övningskörde sedan hem från alingås, gick bra det med(y) snart ska jag gå upp till bussen och åka in till min Honey och sova hos henne i natt :D


Julbord

Precis kommit innanför dörren hos sofia. Varit på julbord och bowlat med no19. Blev 24 stycken, endast två som inte kunde vara med. Riktigt trevligt och härligt gäng!! :D
Jag brukar inte vara så himla förtjust i julbord men detta var över all förväntan! Är så fruktansvärt mätt nu;) första gången jag åt julbord innan julafton vad jag kommer ihåg (y)


Älskar att åka tåg

Eller.. Nää inte precis.. Förra torsdagen kom vi inte ens iväg till skolan. Idag sitter vi i Lerum och väntar i kö för ett signalfel i Göteborg.. Vet inte hur lång tid detta kan ta :( Fuck this shit, snön har inte ens kommit.


Don't stop

New day, har egentligen sovmorgon idag. Men dags att åka till tandläkarn igen. Fixa en spricka i tanden och så måste jag fråga om jag fått korsbett igen eller inte. Ha en bra dag mina vänner, Godmorgon!


I can honestly Say, I freaking love my life

På praktiken idag hjälpte jag till att fixa lite dekorationer till salongen nu innan jul, även tvättat lite hår och pratat mer min handledare lite om sm-tävlingen. Fick även min överläpp vaxad (och Jaa, jag har håller på med det.. Vet inte om jag har nämnt det förut, men det är as gött!!) :D när jag slutade vid halv 5 drog jag hem till p en stund innan jag tog halv 8 bussen hem. Var hemma strax innan halv 9. Blev då lite tv tittande, duschen och nu ska jag sluta tjöta om min dag:) Godnatt :)


The day

Sitter på tåget påväg till Alingsås. Idag hade vi kundpass i klassen, vilket innebar att halva klassen hade kunder och tre värdinnor. Jag stod i kassan hela förmiddagen med Nike och Emelia. Rätt kul faktiskt, ta emot bokningar över telefon och sälja lite produkter.
På idrotten åkte vi skridskor, alltid kul med något annat ;) nu ska jag möta upp Linnea om en timma för att träna :)


Swedish house mafia one last tour

Detta är julklappen som jag fått av mamma och pappa. Så himla underbart!! Ååh kan inte beskriva känslan!! Ska till Norge och se shm den 22 december med Victoria!:D åh vad vi ska dansa till en grym kväll!! :D taggar sönder!!!


Tidsfördriv och Jaa den är tagen av starks blogg ;)

Vad heter du? Julia larsson
Vad har du på dig? T-shirt, trosor
Ögonfärg? Blå/gröna
Spelar du något instrument? Inte just nu, men har spelat tvärflöjt i några år.
Dina första tankar när du vaknar? Fyfan, det är inte sant.. Hur mycket är klockan!?
Vart befinner du dig just nu? I sängen
Biter du på naglarna? Nää
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Rosa
nämn 2 bra filmer: Twilight och The notebook
Vem är snyggasst? Hmm.. Hjärnsläpp helt klart :(
Vem vet mest om dig? Hanna och Linnea skulle jag tro
Vad vill du ha just nu? En att sova bredvid
Rädd för? höjder
McDonalds eller Burgerking? McDonalds
Vill du gifta dig? Det är la alla tjejers dröm ;)
Kommer du överens med dina föräldrar? Jajamen
Din hårfärg? Rött, men väldigt urtvättad, måste färga snart!!
Vad ska du göra idag? Sova
Vad ska du göra i morgon? Skolan, träna
Skor du hade på dig idag? Höga bruna "stövlar"
Vad sover du i? Trosor, underkläder, ibland nått linne
Snygg färg? Rosa
Favoritårstid? Sommar
Favoritmat och dryck? Skaldjur eller lassande. Sprite eller jos
Hur svarar du i telefonen hemma? Har ingen hem telefon
Vad gör dig glad? Just nu, nästan allt :)) mår otroligt bra!!
Hur svarar du i mobilen? Heeeej eller hallå
Sov du ensam inatt? Ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? Gick av tåget i Göteborg
Vad var det senaste någon sa till dig? Sov gott, puss hej!
Druckit idag? Vatten, mjölk och jos
Vad är det för väder hos dig nu? Kallt :(
Godaste glassmaken? Gammaldags vanilj
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Favoritklädsel? Min one piece
Favorit godis? Surt
Hur många kuddar sover du med? 3
Längtar du mest efter just nu? Min julklapp som jag fått av mammie och pappie :D
Saknar du någon just nu? Ja :(
Godaste lukten? Killparfym, helt klart!
Vill du ha barn? Jadå
Längtar du till din nästa födelsedag? Ohjaa!! Mindre än 100 dagar kvar ju :D
Är du blyg? Nää
Vad gör du just nu? Ligger i sängen
Tycker du att du har fin dialekt? Väldigt blandad dialekt, så blandade känslor om den ;)
Tycker du om snö? Jaa
Vad gör du om 10 minuter? Sover
Hur mår du nu? Trött
Vad är din önskan just nu? Att få svar på vissa frågor
Vad lever du på? Min familj och vänner
Vad gör du om 5 år? Ingen aning.. :o
Vad skulle du vilja heta i förnamn? Inget jag tänkt ändra
Vad gör du på fredagskvällar? Väldigt olika
Har du testat droger? Nej
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Hur många tabletter tar du dagligen? inga, bara alvedon i värsta fall
Bästa minnet från sommaren? MTV world stage
Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Danmark
När var du där? Några veckor sen med pappa, knappt en timma ;)
Sköter du skolan? Aadå
Hur ofta gråter du? Inte så mycket det senaste men ibland blir det ofta.. Har lätt för att gråta
Vilken klass går du i nu? 2an
Vad står det i ditt senaste sms?
Haha Jaa eller hur!!;)


Damklipp

På träningen inför skol-SM övade jag lite på klippningen. Känns faktiskt riktigt bra, klippte luggen idag, på ett ungefär som jag vill ha den. Sen bestämde jag även färg som dockan ska vara färgad i. Tänkte en mörkröd färg på underhåret och en ljusare över. Kanske även lägga i lite blekning i topparna :)


Ghdstyler

Idag fick vi en bra och riktig rolig genomgång av Linda från Ghd. Fick lära oss hur mycket nya sätt att fixa hår på som helst. Andra varianter av vågor och lockar. Kunde till och med göra "dreds för en dag" ;) riktig kul lektion!


Godmorgon!

Sitter på tåget, påväg till skolan. Skönt med måndag faktiskt. Ska få gjort så himla mycket idag också. Sen är jag så sjukt glad!!! Fått min julklapp av mamma och pappa :D Wiiee!! Kommer ett inlägg om världens bästa julklapp lite senare :D


Dont worry, be Happy

vaknade av att pappa ringde vid 12, har ätit lite frukost och snart kommer han och hämtar mig. Ska hem och städa mitt rum tror jag och göra lite läxa. En vanlig slapp söndag får det bli för min del ;)
 

Stakish jaooo

Sitter och kollar lite x-factor online med Linnea. Hade en grym kväll igår. Började med challenge klockan 5, strax efter jag mötte Stakish. När vi kom hem till henne duschade vi innan det blev tacos. Satt sen och bara sepade lite, det vi är bäst på ;) Innan vi åt  chokladfondue (Y) fyfasen va gott det är!! vid 03.15 ca, kom patrick och calle hit. Lite små fulla så ja. lite kul faktiskt, snackade och fixade mackor åt dom innan vi gick och la oss. Vi kom inte i säng fören vid 05.30 :o asså va fasen fick lite små panik när man såg att klockan var lika mycket som den är när jag ställer den på skoldagar;)

Vaknade i morse/på dagen vid halv 2, åt frukost vid 2 med calle och patrick innan Therese kom förbi en stund. De drog väl vid 3 tiden ungefär. Nu har vi för en stund sen ätit hemmagjord ceasarsallad och funderar på att eventuellet bada sen :D hihihi
 

OCh JAAA vi är normala! :D

we were so young

Nu går swedish house mafia i högtalarna hela tiden. Så himla braa! fasen asså att man inte har biljetter och kan åka :( så himla avis på alla som ska dit nu i helgen!! Well, ni får dansa lite för mig också;) 
Idag har jag haft en frisör lektion där jag fönade herrlåda, lite övning inför tävlingen. Hjälpte till lite med folieslingor osv. Sen blev det simning för mig och paow på idrotten (Y) awesome ju! sen åkte jag och Victoria till hälsostudion och tränade nästan en timma innan det blev bussen hem. Var hemma vid halv 7, duschade, åt mat innan en granne kom och hämtade mig. Klippt tre stycken idag, en damklipp, en herrklipp och en barnklipp. Allt på en dag, kan inte bli bättre ;) Nu ska jag iaf snart lägga mig för imorgon är det onsdag och då är det praktik i borås som gälller för mig :) 
 

Lifelover :D

Ååh är så himla glad över mitt liv! Hur det är och alla människor som finns i det. Egentligen är det inget speciellt men är bara så sjukt nöjd över hur mitt liv är! Älskar det verkligen!! Går runt och känner mig glad hela tiden, ler utan anledning, tänker på saker som gör mig extra glad hela tiden. Njuter av varje sekund! Lycka kallas det!


Utvilad :D

Som jag skrev igår så var min dag väldigt konstig. Sov hela dagen nästan och somnade för natten vid halv 9, vaknade imorse efter att ha sovit 12 timmar helt utvilad. Älskar den känslan. Idag ska jag snart åka till skolan för 20 min utvecklingsamtal. Sen blir det träning för min del :)


Blir ett långt inlägg av min helg ;)

I fredags efter skolan blev det challenge med sofia och cecilia. Riktigt systerpass ;) var sååå jäkla jobbigt och träningsvärken jag har nu är fasen inte kul! Har ont i hela kroppen, kan knappt gå :( efter passet åkte jag med sofia hem och sov där.

I lördags gick jag upp vid 7, gjorde mig iordning och gick till jobbet. Jobbade 8-14.30 men blev att jag fick jobba över och hjälpa till med en kund. Sen kom lovisa vid 3 tiden så jag slingade och klippte henne :) gick riktigt bra, fick någon blödning, men var första personen jag slingade så är sååå jäkla nöjd! Vilket lovisa också blev :) efteråt släckte jag ner överallt och låste. Utanför väntade Hanna och Linnea och vi gick till amvrosia och åt goo mat:D satt och pratade hur länge som helst innan vi bestämde oss för att gå upp till min systers lägenhet. De drog ut på krogen och vi satt kvar och tjöta lite. Linnea drog hem vid 11 och vi stannade till sofia kom hem vid ca. 1.
När vi var påväg hem till Hanna smsade jag med Gustav så han kom ut och så stod vi och pratade en stund utanför honom. Sen ringde P och vi snackade ett bra tag, hela vägen hem till Hanna + lite till. Somnade så jäkla gött med lille Tess bredvid mig (Hannas hund)

I dag när jag vaknade var jag hur trött som helst! Cecilia hämtade mig vid 10 och vi åkte då hem. Har sovit nästan hela dan från och till och när jag inte har sovit har jag ätit ;) haha konstig dag Asså ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3099213/images/2012/pic_50a928d5e087c3690bef76a9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3099213/images/2012/pic_50a92912e087c368a6b83ed6.jpg" class="image">


Hälso Jaoo

Har suttit på hälsostudion nu i en och en halv timma och väntat på Linnea och äntligen är hon här. Blir ett gött pass nu med henne och sen kanske mammie kommer och då väntar ytligare ett pass till :D daaamn i feel great;)


Onsdagsmys

Gjorde massa grejer på praktiken idag, folieslingor med inpackning, rullade permanent och klippte dockan :D snart blir det onsdagsmys med Hanna. Bio står på schemat, breaking dawn part 2 (y)
Bjuder på en gammal bild på mig och Hanna ;)


Bord bokat, check

Dåååå har vi bokat bord på lördag :D
Amvrosia klockan 18.30 med mina småstörda brudar, Linnea och Hanna :D fucking Awesome (y)


The day

Sitter på tåget påväg till Alingsås och ska träffs Linnea och träna gym:) får se va det blir idag. Hade frisörlektion på morgonen och gjorde klart min klippbok och sen sattes brandlarmet igång, fick stå ute och frysa en stund innan vi fick gå in igen. Efteråt blev det gooo thai mat med några från klassen (y) innan Jag, Paow och lovisa simmade på idrotten :))


Feeling great

Då har jag kört ett pass på gymmet i nästan två timmar. Blev styrka med Ebba i ca. En timma. Sen när hon drog blev det cardio för min del i 50 minuter :) känner mig jäkligt stolt!:D nu är det fotbollsgalan på tv som gäller :)


Never give up

Har varit en riktig slappardag idag fram till halv 4 då jag åkte iväg och bowlade med några kompisar :) när jag kom hem ringde Hanna och vi prata i typ en timma och under den tiden blev jag fruktansvärt sugen på att ta tag i träningen nu på riktigt, så har bytt om nu och ska sätta mig på träningscykeln här hemma nu en stund, sen om jag hinner och orkar får det bli lite enkla styrkeövningar :)


Fucking awesome (Y)

Kom hem för ett tag sen, varit och myst med Stark efter jobbet. fick mat när jag kom dit, sen blev det masssor med tjöt, lite roliga klipp på youtube och skratt behöver vi ju inte nämna ;) tog lite sjuka bilder osv osv. Sen på kvällen blev det räkor (L) 
Nu  ska jag iaf sätta på en depp film, blir verkligen ledsen på detta vädret. Behöver sol, värme, bad och ljus. Blir ju fasen mörkt ute innan 5 :o eller aa, nästan iaf.. 
 
Jaja, vi är normala
 

Sweeeeet :D

Nu kommer mamma och pappa om typ en kvart :D äntligen!! har gjort iordning varma mackor och dukat up. Idag har jag haft med Caroline Sund till skolan som modell, färgade och klippte. Färgen blev något mörkare och är hon ute i solen så kan man se lite röd ton i det. Klippningen var endast topparna och så klippte vi upp det lite. Blev riktigt bra och är hur nöjd som helst! när min lärare skulle kolla igenom så kunde jag överlämna kammen utan att vara det minsta nervös, allt var perfekt :D när jag kom till alingsås igen så följde lovisa med mig för att handla innan jag tog bussen klockan 6, somnade till en film och vaknade av att pappa ringde och sa att de hade landat nu :D 
 

"Det blir nog bra"

Imorgon kommer mamma och pappa hem :D ska bli awesome faktiskt! har pratat med dom varje dag i telefon och dom har det jättehärligt! själv sitter man här och kollar på film i regnet och ska snart ut i mörkret och kylan för att ta en promenad med zigge igen, sen blir det Twilight, eclipse part 1 som går på 5:an. 

 
Wish you were here in my arms, telling me "this will be good" 
And I keep asking myself, what will be good? what did you mean when you told me that

You know what always saved in my heart? - our memories

 
Vaknade vid klockan 6 idag av klockan som hade rignt i nästan en timma, fattar inte de som bara kan gå upp utan att ligga kvar och dra sig, hehe ;) Hanna hade redan gått upp och vi gjorde oss iordning och jag var ute med hunden innan vi drog upp till 7 bussen, sen åkte jag 8 bussen till borås och praktiken. har haft en bra dag, pratat med pappa i telefon (vilket jag har gjort varje dag) men alltid lika kul att höra hur dom har det. börjar faktiskt sakna att ha dom här hemma nu.. men de kommer hem på fredag kväll så det är awesome :D 
 
 

Dag 10. Min mobil

Kan ju börja lite med mitt tidsfödriv igen då. Kommer ta detta lite då och då inte varje dag kanske utan när jag hinner och kommer ihåg hädanefter :)
 
Min mobil, inte så spännande har en Iphone 4s (vit) älskar den verkligen! klarar mig typ inte utan den, helt seriöst. haha kännns så himla töntigt men så är det. har allt där i. 
 

Nu är det lite segt här på bloggen igen..

Vet inte varför dessa svackor kommer, men jag lever ;) haha
haft helt underbara dagar hemma, sista helgen på lovet var helt otroligt mysigt. Min mamma och pappa åkte till kanarieöarna i fredags så har haft besök här nästan varje natt. usch riktigt läskigt att sova själv här hemma och ta ut hunden på kvällen är fruktansvärt äckligt när man inte har någon med sig;) snart kommer hanna hit och då väntar mys och massa prat innan läggdags och upp imorgon för praktik i borås :) 
 

Elfsborg!!

Sm guld till Elfsborg 2012!! :D


R.I.P

Må du vila i frid Martin! Igår gick en lärare bort från min gamla skola, Gustav adolf skolan. Martin var en riktig glädjespridare i korridorerna! Idag klockan sex samlades lärare, kurator, rektor, vaktmästare, elever, gamla elever och en präst för att tända ljus och ge tanke till honom. Usch hemskt, obehagligt och rent av konstigt.. Men helt otroligt att så många kunde komma på en torsdag på lovet i regnet. Vissa stod kvar utan paraply eller något, bara kollade. Folk grät och ingen visste vad man skulle säga, tomhet.. Respekt för Martin!


RSS 2.0