Ge mig sommar!!

Gu vad jag bara vill ha sommar nu, nu,NU!!! Lite Goa bilder jag blir inspirerad eller påverkad utav :D se och njut!


Godmorgon! :D

Sitter på cykeln hemma för att få lite träning innan skolan. Klockan ringde kvart över 4 och vid halv 6 satt jag på cykeln. Riktigt jäkla stolt över mig själv!
Idag ska jag färga min herrdocka, föna den en gång och försöka få den helt klar. Sen hoppas jag på att åka till gymmet i eftermiddag också:)
That is My plan for today


Jalla dansa sawa

Har haft fullt upp hela tiden dag in och dag ut nu i över en vecka.. Tränat inför SM både lördag och söndag i skolan tillsammans med Paow:D var tufft i söndags kväll när man visste att det var skola dagen efter igen, ingen vila, ingen ro. Men guu vad jag lärde mej massa nya grejer i helgen, domare och andra deltagare var där, samt landslaget stod på skolan för att öva :) skoj skoj skoj :D
Nu jävlar satsar jag på SM :D taggar tillsammans med Paow :D
Även hotell är bokat från 5-6 april för mig och mamma i Linköping :) fun Fun fun :D

Gu, förlåt känns som jag inte skriver om nåt annat än tävlingen just nu, men är typ allt som finns i mitt huvud nu.. Ska till och med till skolan på lördag igen ;)
Sen har jag även bokat Körlektioner nu i mars så ska försöka ta tag i detta med körkortet nu!

Dessutom fick jag veta att no19 inte kan erbjuda sommarjobb till mig i år för det inte behöver någon extra i år. Så ska försöka söka andra arbeten denna sommaren..


Damföning

fönade dam för första gången idag :D 

Fjärde mars tjugohundratretton

!!!!vuxexnpoäng till mig!!!!

Varit på banken idag och bytt till sparbanken ist för Nordea. skrivit under papper och fixat så studiebidraget går direkt till mig och även att jag har tillgång till allt man har när man fyllt 18 år :D wiiieee!! 
Typ internettköp man kan göra nu ;D dessutom har jag nu tillgång till mina sparkonton, grymt ju!!

Jag har även idag bokat riskettan som jag ska gå på den 18 mars tillsammans med Victoria (Y) 
 
Förövrigt händer det inte så mycket just nu, tränade och lite så förut idag. Blev reäl köttning av benen idag!!
 

3 MARS! 18 ÅR!!!! :D :D

KAN NI FATTA!?!?! HELT GALET! JAG ÄR 18 ÅR IDAG! :D Vad hände där lixom :D 
 
I fredags hade jag iaf några kompsar hemma på lite fest och firande för mig! åt go mat, och tårta. Dansade och hade det grymt kul! svarade även på 18-frågor (eller aa 15 kanske jag svarade på) haha
Grymt lyckad fredag var det iaf!! :D :D tack för allt tjejer ni är grymma ska ni veta!! <3
 
I går var familjen här och firade mig (+linnea) ;) Hade det riktigt mysigt och kul! ennu en lyckad dag kan jag säga!! Blev en hel del skratt och lek hela dagen. När alla hade åkt hem hade jag beslutsångest om jag skulle dra ut eller inte men beslöt mig för att sitta hemma och kolla på melo med föräldrar, mormor och farbror. Detta beslut tog jag endast för jag var tvungen att betala taxi hem sen och det pallade jag inte lägga pengar på ;) 
Hade det iaf riktigt mysigt hemma och i morse vid 08.51 som jag är född kom de in och sjöng för mig med frukost på sängen (L) love my birthdays!! :D Sen har jag bara tagit det lugnt idag, varit och tränat och bara kopplat av när vi kom hem igen. Skönt efter en hel hektisk vecka! :D 
 
Puss på er och tyvärr har jag inte några bilder :/ JAG ÄR FUCKING 18 ÅR!!!!!! :D :D :D
Inger mer tänkande "jag är festsugen undra om det finns någon hemmafest, fast fan har ingen alkohol" Nu blir det ist "jag är festsuge, jaa men då drar jag väl ut då:D" moahahaha :D :D :D
 

DM 26 Februari 2013

Började dagen klockan 04.30, gjorde mig iordning och packade det sista innan jag och pappa åkte och hämtade cecilia innan vi åkte till göteborg. Var där kvart över 7, amnälde och skrev in oss, fick ut våra vagnar och dockor. Klockan 09.20 med 20 minuters försening drog första momentet igång. Damklippningen på 60 minuter. 
Fyfasen va nervös jag var!! skakade som ett jäkla asplöv! de första klippen var fruktansvärda kan jag säga! Men ett par minuter in i tävlingen så tänkte man inte på något annat än mig själv och dockan, det var det enda som fanns i min värld! stod för övrigt på plats 1 så hade publiken precis bredvid mig nästan. Klippde och stylade klart på tävlingstiden och lämnade dockan 2 minuter innan tiden var ute, kramade om Lovisa innnan jag kastade mig om halsen på Cecilia och börja gråta när all nervositet och fokus släppte. 
När dommarna hade dömt och vi hade tagit kort på dockorna så gick jag, cecilia och pappa och käkade på Jensens innan cecilia åke med tåget tillbaka till alingsås. Jag och pappa gick tillbaka till skolan och klockan halv 2 träffade jag paow och adde som också tävlade. vi kollade resultatslistan som hade kommit upp. Jag låg på en 6:e plats.. usch fyfansen vilken kännsla. "japp då var det typ kört" 
Vid kvart i 3 började herrföningen på 30 minuter. det sista och avgörande momentet, körde på och fönade grunden på 10 minuter :o helt sjukt!! och för er som inte förstår att det är lite så kan jag säga att det har jag aldrig innan fönat på mindre än 20 minuter. Efter allt meck och pill efter så lämnade jag dockan ca 2 minuter innan tiden var ute på denna dockan också. Kännde att skulle jag fortsätta pilla så skulle något förstöras som jag inte skulle kunna fixa på den tiden..
Efter herrföningen packade vi upp våra vagnar, gjorde i ordning så att allt var klart. Vid halv fem /kvart i 5 började prisutdelningen. Först fick alla deltagare var sitt diplom. Sedan säger de att de kommer räkna upp de fem bästa eftersom att det är de som blev direktkvalificerade till SM i Linköping den 6&7 april 2013. Eftersom att jag tidigare under dagen hade legat på en 6:e plats hoppades jag på en 5:e eller 4:e. När de kom till FR2 som då jag var med och  tävlade i. (vi var 11st). så säger de på femte plats kommer ... , på fjärde plats kommer ..... Då tänkte ju jag att nu var det helt kört. Sen säger han "Och nu till tredjepristagaren som kommer här ifrån Burgården, Julia Larsson" OMAAGAAAD!!! trodde inte det var sant när de sa det! gick fram och kramade om camilla och sören, fick pris och stod bara där och log ;) haha, sen kom hon som kom tvåa upp. Seeeeen sa de "Och på första plats också här ifrån Burdården, Paulina Pettersson!" OOOH sååå kul!!! hon kom fram kramade om sören och camilla innan jag fick VÄRLDENS KRAM!! vi stod där och lipade tillsammans innan vi gick tillbaka in i publiken. 
Såg då att pappa stod och grät, fyfasen asså den känslan av att pappa är så stolt att han gråter! har nog aldrig sett honom gråta sådär!! 
 
Så kan meddela nu att jag kom 3:a på DM, gick vidare till SM och är nu top 30 i Sverige!! :D 
 

RSS 2.0