Helgen och dagen

som ni märker har jag inte bloggat nu på ett tag, har inte haft tid eller suget till det.. Men ska försöka komma igång igen. Idag efter skolan åkte jag, Lovisa, Victoria, Adde och Paow och var smink modeller hos Victorias syster Bella. Hur kul som helst! 
Igår var jag och kollade när mikaela tävlade Cheer Leading med Cecilia och Benjamin. Riktigt coolt ;)
Lite bilder från helgen och dagen!

American crew visning/utbildning

Då ligger jag här hemma hos Cecilia och Benjamin, ska sova här i natt. Kom iallafall precis hit efter en intressant visning i Göteborg. Fick se en del nya frisyrer/idéer. Och fick även två produkter, ett schampo och ett vax :)

image descriptionimage descriptionimage description


Ändring för dagen!

No 19 ringde precis och frågade om jag ville följa med till en visning i Göteborg som crew har hand om. Så ikväll blir det visning för mig. Så himla kul! Första frisör visningen som jag går på :D spännande! Nu blir det att göra i ordning mig och sen åka in till Alingsås. :)


Listan för dagen

Då är jag hemma idag, repar mig det sista. Har massor med saker jag ska göra idag.
- Städa mitt rum
- byta lakan
- Rensa i garderoben
- måla naglarna
- Raka benen
- Ta en go promenad med hunden
Och fixa klart ergonomi arbetet.

Dagen då conversen kom hem till mig

Ligger i soffan och kollar på Storebror. Har varit på praktiken idag, är helt slut efter en dag då jag varit aktiv hela tiden. blir nog att vara hemma imorgon för att samla mer kraft för att sedan inte få bakslag. Köpte vita converse idag också. Känns gött! :D tänkte att jag ska köpa ett par röda under våren också :)


Börjar Bli Bra :D

Då kanske man kan komma igång igen med livet, blogga, skolan, träning osv. Får se om jag kommer igång redan imorgon med praktiken eller om jag börjar på onsdag. Beror lite på om hur jag mår imrgon när jag vaknar. Får försöka få ihop tre klipptider så snart som möjligt, vilket varit på förfrågan.. Ska snart ta mig nåt och äta och snart kolla på big brother. Ha de´!

sjukan ikväll då..

Kan meddela er alla att ingenting intressant har hänt alls, känner mig bättre om jämför med hur det har varit i veckan, men har nu fått en svinkoppa på näsan så ska in till sjukhuset med mamma vid 9. Hoppas ni får en roligare lörda kväll! Puss på er!

Usch ennu en innedag

Ligger i sängen och kollar ut på den blåa himlen. Typiskt att man blivit sjuk på såna här härliga dagar som man egentligen bara vill spendera ute med kompisar. Har 39 graders feber och sover i intervaller, natt som dag.. Ta vara på dagen!:D


Sjuk-.-

Då skulle jag snart sitta på bussen till praktiken. Men det fick bli ändrade planer när jag vaknade med att ha ont i halsen och en hosta så man får ont i lungorna. Får ligga hemma idag och hoppas på att jag kommer iväg till skolan imorgon. Hoppas ni andra får en go dag i solen!
image description

2012-03-12

Dagen började med en frisörlektion på 3 och en halv timma, hjälpte paow lite inför SM, fönade vågor och gick igenom lite permanentvätskor. senare satt jag ute och hade det gött i solen med mikaela, victoria och louise, har jag snackat om vårkänslor innnan så vet jag inte vad det är nu :D Bästa årstiden helt klart! Efter idrotten åkte jag hem. Städade köket, hängde tvätt, städade mina lådor på rummet. Fick ett jäkla ryck av vädret^^ Nu ligger här, hoppas på att inte bli sjuk nu när båda mamma och pappa har feber och hostar som galningar :s

Big Brother

Sitter och kollar på big brother, idag tycker jag till och med synd om Hanna W, jävlar va omogna man kan vara :o aja, tillbaka till verkligheten. Idag har jag varit ute och gått med Michaela, riktigt mysigt. Har också varit på ungdomsgruppen, trevligttrevligt :)

Vår!! :D

Speciell känsla när man sitter ute i solen och äter frukost för första gången på året, hör fåglarna sjunga och känner att våren är påväg. 
Just nu lagar jag och mamma Lassange som vi snart ska käka, så himla längesen!! :D hoppas ni har en grym vårdag!

Vinnare

Yeeeeeeeeeey!!!:D Loreen, så jävla grym!! Love it!!


Melodifestivalen

Har precis jobbat klart för idag och ska snart åka hem. Ikväll blir det melodifestivalen till varma mackor. Ha en bra lördagskväll!:)


Love fridays:D

Har precis kommit hem, ätit taccos och sitter nu i min one piece framför tv:n :D idag har jag haft två frisör 1 lektioner, första rullade vi permanent och på den andra pratade vi om permanentvätskor och fixering. Efter skolan åkte jag och bytte min one piece till en mindre stolek, sen drog jag till Hälsostudion och tränade challenge :D


Why am i crying

Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå, ska bli skönt att komma hem och bara slappa, ta det lungt, kanske kolla på en film vad vet jag. Ska iallafall lägga mig tidigt idag!! Bjuder på bilden ;D

Look at me like I was the only girl in the world

Kom hem från praktiken för typ en och en halv timma sen, har gottat ner mig i one piecen till go musik :D Ska kanske snart måla naglana i en av färgerna jag fick av Linnea Johansson i lördags :)
Har serri kommit in i en period där jag bara lyssnar på euphoria-loreen, så himla bra!! Den ska fasen vinna hela skiten!!
When I look into your eyes, is like looking to heaven

One piece(L)

Ligger i soffan hemma hos Sofia och kollar på BIG brother i min one piece:D köpte den idag efter skolan, bästa plagget helt klart!! Så himla gott var det att dra på mig den förut efter träningen, tänker även på sena sommarkvällar och bara dra på sig denna. Helt underbart!!:D


Dagen :)

Idag har jag och pappa varit på golf banan och spelat 9 hål, 2 timmar. Riktigt kul faktiskt! :D har aldrig spelat golf på riktigt förut, men när jag koncentrerade mig så gick det riktigt bra!:D när vi kom hem kollade vi på en film som började på tv, men ingen jävel kollade innan att den var 3 timmar lång :o så där låg vi o tre timmar. Kollade lite sen på datorn, tänkte kanske köpa en one piece imorgon:D wonderful! Go natt på er! :*


Uppdatering om igår :)

Uppdaterar nu om min underbara födelsedag. Jag Blev väckt med frukost på sängen av mamma och pappas ljuvliga sång :D åt och öppnade presenter. Städade lite sen innan familjen kom, vi åt god smörgåstårta, pratade hur mycket som helst och hade trevligt, åt även daimglasstårta, favvosen ;D och öppnade även paket då med. :) senare vid halv 7 kom mina kära vänner hit (Linnea s, Hanna, ebba, Linnea j, annelie, Sofia, Marianne, Moa och Therese). Vi hade verkligen hur kul som helst!!:D åt först mat och senare daimglasstårta (igen för min del) ;D lekte sista minuten och gjorde det vi är allra bäst på, att Prata! Ni är grymma helt klart! Fick även jätte fina presenter av tjejorna:) tack för alla som gjorde min dag till den bästa! Ni är grymma! 😃


3 Mars är här och jag är 17 år! :D

Hipp hipp hurra för mig själv! :D Lovade ju att berätta om mitt löfte idag. Jag ska från och med nu våga mer, Strunta i vad folk tycker och tänker. Jag ska berätta till folk vad jag tycker och stå för det vad jag än får för svar tillbaka. Idag blir det först kalas för familjen och senare kommer tjejerna vid halv 7. :D Taggar dagen!! <3
Bild på mig för exat 13 år sedan ;D

Tomorrow is the big day!

Sitter i soffan och gottar mig :) ska snart gå upp och städa mitt rum. Det är verkligen i behov av ett riktigt röj. Idag har jag haft två frisörlektioner, på den första klippte vi först ökade längder på ett nytt sätt, efter det klippte vi lika längder på kronpartiet. På den andra lektionen hade vi permanent teori och förberedde oss lite inför perm. modeller. Efter skolan åkte jag till alingsås, träffade Linnea S gick på storken, kollade lite och hittade en stickad tröja från gina, och en bjus från cubus. Sedan drog vi till hälsostudion och jag tränade Challenge(L) bastade och duschade sedan, underbart :D Ha en go kväll!

Go morgon

Ligger hemma hos Lovisa och ska snart gå ner till bussen och så väntar skola. Ha en bra dag, bjuder på en bild från igår.


RSS 2.0