Ändrade Planer!

Idag så skulle ju jag och Hanna åkt till Borås tillsammans, men tyvärr blev hon sämre och kunde inte åka med :/ 
Jag bestämde mig endå för att åka dit så fick bli med mamma och pappa. Gick runt lite på stan och träffade även pontus innan Loreen var och sjöng på stora torget. Dock såg jag inte ett piss typ, hade gått ifrån mamma och pappa och då när jag skulle tillbaka så var det ju helt omöjligt att ta sig fram. Bestämde mig för att ta mig ur folkmassan men insåg snabbt att det var lika omöjligt att ta sig där ifrån som att ta sig fram. Hehe blev ståendes där lite 4-ever alone ;) Nu är jag iallafall hemma och ligger i sängen. Imorgon blir det att åka in till stan tidigt för att ta spruta nr 2. Usch, får se hur lång tid det tar denna gången, är så jäkla nervös! Efteråt blir det iallafall jobb i några timmar. sen får jag se vad som händer :) 
 
 

Taggar morgondagen med bästa!<3

Idag har jag jobbat från 8.45 till 18.15. Gått helt okej, lite jobbigt bara när man går runt och hostar och nyser hela tiden. 
Imorgon ska jag och Hanna åka till Borås för att först gå runt lite på stan och sedan kolla på Loreen på stora torget :)
 

Sorry, Igen!

Tyckte att det var dags för ett nytt inlägg nu, hehe. Min midsommar har varit hur grym som helst! Hanna och Linnea J var här och firade tillsammans med min familj och vänner. Var närmare 50 pers här i ladan. Dansade runt stången, lekte lekar och dansade senare på kvällen. Så jäkla nice! Sen sov mina små flickor över såklart, kom la inte i säng fören strax efter 3. 
 
Dagen efter blev det att åka in till alingsås för att kolla på motor showen som var där. Längesen jag träffade patrick, nicole och barnen. Grym show iaf, eftersom att jag åkte med på tvåhjuls körningen såklart ;) Längtar tillbaka till 2006 och 2007 som tusan!! 
 
Ne nu ska jag sluta tjöta, hoppas eran midsommarhelg har varit lika grym som min! :D


 

Potatis festivalen

Då har festivalen varit här i Alingsås igen :) i fredags jobbade jag på förmiddagen. Vid 3 tiden mötte jag Moa, Hanna, Julia och Linnea johansson på stan och gick runt lite, fikade och hade det mysigt innan jag, Hanna och Moa drog vidare och kollade fotboll på arena 11. I lördags jobbade jag från 07.45 till 14.30. Efteråt drog jag och tränade innan jag åkte hem och bara tog det lugnt. Idag har jag varit med Linnea stark och Moa på festivalen igen ;) hade det riktigt mysigt! När klockan blev 5 så åkte jag iväg på kalas för Neo som fyller 9 år den 22 juni :)


Sverige!

Taggad för Sverige match nu då på arena11 med Hanna, mos, Alina och Fredrika :D


Första lovdagen

Idag har jag jobbat på no 19 och tränat, första dagen på lovet, känner mig otroligt stolt över mig själv ;)


Skolavslutning, restaurang och Snow white and the huntsman = grym dag!

Dagen började med skolavslutning, sedan drog jag, Victoria och Mikaela ut och åt på jensens. Därefter en snabb sväng på stan innan jag åkte hem en stund. Klippte gräset och gjorde mig klar för att åka till Göteborg igen fast denna gången med Marianne och elisabeth. Kollade på bio och filmen "snow white and the huntsman". Riktigt bra film och verkligen värd att se!


9 Juni 2012

Har haft en helt underbar dag med goa tjejer hos Linnea som fyllde 17 år idag :) Grattis till dig gullunge!<3

Idag var det även 1 år sedan som 9:ornas middag var, I´ll always remember you ;) 9e, finns inget bättre än er!




Äntligen!! :D

Då har jag idag haft mina sista Matte, Svenska och Engelska lektioner 4-ever :D

Studentfirande

Idag har elisabeth tagit studenten, stort grattis!!:D helt galet vad man själv börjar längta tills jag står där :D


Nytt i garderoben :D

Äntligen har mina kläder kommit :D


10 dagar kvar

Helt sjukt! 1:a året är snart avklarat på gymnasiet och jag har kommit ett år närmare min framtida dröm :D


Malmö/Köpenhamn

Tänkte bara berätta lite om vad som händer just nu i mitt liv. Just nu är jag i Malmö med ungdomsgruppen. Vi kom hit igår och ska stanna tills imorgon. Idag har vi varit i Köpenhamn på ett nöjesfält (Bakken). Sen vi kom tillbaka till Sverige har vi nästan bara legat och pratat och haft det mysigt :) ska försöka skriva någonting här imorgon också;)

Dröm sött mina vänner!


RSS 2.0