Färgad :D

Sitter och väntar på att Big Brother ska börja. Har verkligen fastnat i det!! Idag har jag varit i skolan, gått med Malin och Sofia till dagis för att hämta syskonbarn där, gick till Malin, hade det mysigt, sen till Sofia, sen hem. Har precis färgat mitt hår lite mer rött och mammas botten. Älskar nyfärgat hår!:D


Gaah låt det bli lördag!

Sitter här och tankarna är överallt och ingenstans. Vill bara att det ska bli Lördag NUUUU!!! 3 mars 1995 kom lilla jag till världen ;) Har ett löfte som jag ska försöka få igenom när jag fyller 17 ;) får se hur det går. Löftet kommer ut på bloggen och för allmänheten på miiiin dag :D

Klippning på G

Måndag idag, sitter på tåget påväg till Alingsås. Idag ska jag klippa min systers grannpojk som har klippt av sig sin lugg, ska bli spännande att testa på nya utmaningar! Senare i em ska jag träna men mamma. Ha det gött haj!

Awesome day! :D

Sitter och kollar ut i det underbara vädret! Har varit ute en hel del idag och nu har jag precis duschat, smörjt in mig i brun utan sol och ska snart till ug :) ska bli awesome!

Right now - citronfromage


Kalas

Då har jag precis kommit hem från Milions 1:års kalas! Mysig familj man har! :D Ikväll blir det melodifestivalen och räckor, Mumma! Dock så har jag nu lyckats med någon som ingen annan kan, har blivit av med alla mina spellistor på spotify, YEY, FML! Bäst också att jag har gjorde en ny lista förra veckan... -.-
Bjuder på en bild från Skara sommarland ;)

Go Fredag helt klart!

Sitter hemma i soffan och väntar på att big brother ska börja, har verkligen fastnat i det! Så jäkla grymt!
Idag har jag haft den första långa fredagen på hela gymnasiet. Slutade 14.50 ;p  Hade "Frisör 1" båda lektionerna. Riktigt kul faktiskt, inte alls så seg fredag som jag trodde! Första lektionen klippte vi gradering och andra lektionen övade vi på slingor i hätta. Alla satt bara och pratade, så jäkla go klass har man! När jag kom till alingsås tränade jag Challenge, ååh älskar passet!! vet att jag sagt det mycket men det är så jävla kul! :D
Gradering:

Vår och glass

Åh underbara vår! Finns inget bättre! Njöt av årets första glass innan på rasten.:D wonderful! Ligger nu hemma hos Sofia och Natte efter att ha färgat Sofias hår, hon har slängt i lite bottenfärg på mig (som ska färgas igen nästa vecka) ;) sov så gott mina vänner!


Vårkännsla

Står på stationen och njuter av solen, fåglar sjunger och livet är underbart :D


Chill i Alingsås

Sitter invirad i filt i Cecilia och Benjamins lägenhet, har kollat lite på tv och de kommer nog snart hem skulle jag tro. Idag har jag haft en redovisning inom barocken, gick rätt bra tycker jag :) hade sedan engelska och sen en timma hål då Lovisa klippte mig, riktigt grym! Tack för detta!<3 Fick reda på att vi inte hade fler lektioner eftersom att de var inställda, gött är det! Åkte direkt till alingås, hade riktigt djupt samtalsämne på vägen hem. Träffade Ebba på stationen så följde med henne till sportlife och pratade lite. (jag tränade inte) gick sedan hit och åkte med Cecilia till bilprovningen.

Semledan

Vet att jag har varit jätte dålig på att blogga men har inte haft mycket tid över, ska lägga mig nu och upp tidigt till skola imorgon. Har haft praktik både i dag och i går. Kommer ett bättre inlägg imorgon. Puss på er!


Duktiga jag!

Har precis kommit hem från träning med mamma, riktigt gött! Har verkligen kommit igång nu på riktigt! Gaah kan känna mig helt galen ibland, men att träna är bland det bästa som finns. Har även börjat äta bättre, med vissa dagar som man unnar sig men det är absolut inte så som det var i höstas^^ har ätit sallad idag 2 gånger, en gång med kyckling och en gång med torsk. Känner mig riktigt duktig!

underbar lärdags kväll!

Då sitter jag här i sängen på mitt rum denna kväll också, lyssnar på lite musik, kollar facebook och skriver ett inlägg. Har precis kommit hem från Anna, Marcus och Malva. Hade jätte mysigt, de bjöd på middag, jag klippte marcus som sagt, blev förövrigt jätte nöjd!! vi kollade melodifestivalen och pratade en hel del, jag masserade även anna också, vilket behövdes!! Tack för denna kvällen!

Träningsvärk!

Då har jag jobbat i dag igen. Träningsvärken behöver vi inte ens prata om! ska snart hoppa in i duschen för ikväl bär det av till syster Anna och familjen. Blir att kolla melodifestivalen och klippa Marcus. Ska bli riktigt mysigt! :D

jobb+träning = mitt lov?

sitter här hemma under täcket med katten i knät, helt underbart mysigt! jag har idag jobbat från 12-16.30, köpt mig två bh:ar och en bikini. Efter jobbet sprang jag till Sofia och vi åkte till hälsostudion och träffade mamma, natte (sofias pojkvänn). Hade grymt kul på challenge idag! Bästa, grymmaste passet! Älskar det, känns riktigt bra. Det är absolut en grej som ska göras varje fredag från och med NU! Svettades och tog i som en gris ;D När vi kom hem hade pappa gjort kycklingsallad. Mumma!

Namnsdag! :D

Då är det Julia på kalendern idag, inte för att någon bryr sig men det är alltid lite kul ;D
laddade ner appen draw something, as nice ju! like the game alot! nördar med sanna ;)
Ne nu ska jag inte tjata mer idag. får försöka få gjort lite i rummet också (a)  puss och hej

Lååång dag!!

Sitter på bussen efter en lång dag. Började med att klockan ringde 05.40 och jag åkte 7 bussen från ödenäs. Gick till gymmet och tränade i en timma, duschade. Började sedan jobbet klockan 10 och slutade för en halv timma sen. Nu i kväll ska jag bara ta det lugnt och kolla de sista avsnitten av andra boxen i OC serien. Måste städa mitt rum också :/


Tattoo

Åh har verkligen fastnat nu på tattoos. Skulle verkligen vilja göra en på foten (placering ungefär som bilden) med ett bra budskap. Har några av texter jag funderar på..

- Never give up
- Keep fight for what you want
- Have faith
- Dance like nobody´s watching

har ni förslag så kom gärna med det! vill som sagt ha ett starkt budskap :D

Smoothie

Har fått lite förfrågningar om min frukost. Jag kan börja med att berätta att det är den absolut bästa frukosten jag någonsin ätit, jag står mig hela dagen fram till lunch och det har jag inte gjort på mackor förut ;)
Jag gör ca. 0,4 liter. nåt sånt.
- ca 2 dl lätt yougurt
- ca. 1 dl frysta bär / frukt
- ca. 0,5 dl havregryn
- ca. 1 tsk honung
Detta är bara att mixa ihop och det är helt perfekt! Du kan blanda i iprincip vad som helst. vad du tycker är gott, banan, bär, mango, allt, har till och med hört att vissa har i broccoli. Honungen har jag i för att få bort det syrliga. Havregryn för att det ska mätta och bli lite "mattigare".
Sen har jag även knäckebröd med i min frukost, oftast med kalkon på. ibland ost, men inte så ofta längre. Har även minskat nu till ett knäckebröd på morgonen eftersom att jag känner att jag inte orkar äta lika mycket längre som jag gjorde förut.
image description

Kesella frukost

Sitter på bussen på väg till träning nu :) känns skönt att för en gång skull vara uppe tidigt på en lovdag. Tänkte ge ett gott frukost tips som jag åt idag istället för min smothie. Tog kesella och blandade i lite hallon, ett knäckebröd med kalkon och så var det klart ;D riktigt gott iallafall!


Mysigt :D

Nyss hemkommen från en underbar kväll med brudarna! :D Har hunnit snacka massor, kollat två filmer och ätit grillad kyckling som vi köpte innan vi drog hem till hanna. Zigge hoppade precis upp och la sig i sängen med mig, älskar verkligen det. Mycket mysigare att ha någon i samma rum än att ligga helt själv. Usch det gillas inte! Ne nu ska jag snart försöka sova för imorgon ska jag iväg tidigt till alingsås för att träna och sedan jobba. Hoppas ni har haft en mysig dag med personer som ni tycker om! :D

happy valentine's day everyone

Då har man då ingen date detta året heller på alla hjärtans dag. Även om man har haft någon så har jag aldrig firat med kille/pojkvänn. Men i år ska det firas med mina underbara vänner! :D Ska snart dra in till Alingsås och hem till Hanna med Fred och George ockdå :D Wiiie vi kommer ha det grymmast med massa goa filmer!! Puss på er!

Sanning om mig själv

Tänkte berätta en sanning om mig själv, just om smink. Jag sminkar mig alltid, vart jag än ska nästan. När jag går till skolan, gymmet, jobbet, kompisar, systrar, till och med ibland när jag bara är hemma. Detta beror på att jag känner mig så himla mycket piggare med smink på. Man har lixom gjort sig i ordning och aa det känns bara mycket bättre.. Tänkte iallafall bjuda på en osminkad bild idag eftersom att jag är så snäll :D

Morotssoppa

Då ligger jag här i sängen som varje kväll, degar lite extra och kollar runt på vad som händer i min lilla datavärld. Marianne var här en stund förut innan jag åkte och tränade, jätte trevligt att träffa henne, det är inte varje dag som hon släpper plugget ;)
Efter träningen ställde jag mig och gjorde morotssoppa, ååh så himla god är den så det är helt sjukt! :D mums!

If you like me tell me, if you miss me show it, if you love me prove it!

Ny duschad och ska sätta igång och städa lite snart och sen blir det träning senare :D ha en go dag!


Just stay the way you are

Många sitter hemma, klagar på sig själva, på andra eller önskar att man vore någon annan än den man är. Men det finns bara en person som är precis som du, så varför klaga, du är helt unik och så sjukt fantastisk. Jag kan lova att du betyder så himla mycket mer för massor av personer du inte ens vet om. Dock kan man förändra saker såklart, men då ska det vara på ens egna vilkor inte för någon annan. Det är du som ska känna dig bekväm i dig själv! Ta vara på dig!

Lördagsmys!!

Har precis lagt mig och tänkte slänga in ett inlägg om min dag. Började med jobb från 10-15.30, fastnade och pratade med Rebecca en halvtimme innan jag gick till Sofia. Åt kycklingtacos med barnen, lekte lite och somnade dem. Jag och Sofia kollade på melodifestivalen som idag var riktig kass faktiskt! Johanna, Sofias granne kom också över en stund och det blev mycket skojsigt prat ;) jag har även målat sofias naglar och färgat hennes ögonfransar. :D hoppas ni haft en mysig kväll! Puss på er era glada människor!<3


Jobb

Då är man påväg in till alingsås och jobbet, café viola. Kom gärna förbi och säg hej, alltid lika trevligt :D ha en go lördag!

Fredag och LOV :D

Då har man kommit hem och ätit tacos efter ett grymt pass på hälso med mamma. Tog med Siona hem som ligger uppe i min säng nu, ska bli mysigt att krypa ner hos henne senare :D

2012-02-09

Idag vaknade jag upp efter ha hadt världens mest läskiga dröm :s usch, gillar verkligen inte när man kommer ihåg såna drömmar D:
Iallafall åkte sen till skolan, lyssnade på lite redovisningar, hade matteprov vilket gick riktigt bra :D, hade lite engelska och sen svenska då vi pratade om böcker vi läst i grupper med inspelare ;) När jag kom till alingsås gick jag och hämtade mina grejer och saxar hos Cecilia och Benjamin och åkte sen hem med 6 bussen efter köpt två mango :D Mumma, åt en när jag kom hem och kräftsallad :D What a wonderful day

Sushi(L)

Idag har jag varit i skolan, började klockan 11 och fick inställd svenska så hade bara engelska och matte. Vi hade då verbprov på engelskan vilket endå kändes okej med tanke på att det var lucktext ;) efter skolan åkte jag och tränade, träffade Linnea i omklädningsrummet så vi körde lite tillsammans :) sen kom Benjamin och hämtade mig och vi åkte hem. Sen kom även Cecilia hem. Vi pratade lite och sen klippte jag Benjamin. Bestämde sedan att jag skulle åka med dom hem och sova där. Ligger nu i soffan och har precis ätit hemmagjord sushi :D mumma;)


amor vincit omnia - kärleken besegrar allt


Wiiiee älskar tisdagar :D

Idag har jag varit på praktik, lärt mig en hel del nya saker på salongen. Ex om produkter, bokningar och uppsättningar. Har haft en riktig kul dag. Jag har även pratat lite om sommarjobb så vi får väl se hur mycket jobb man får i sommar :D Nu har jag suttit och läst nästan ända sen jag kom hem eftersom att boken ska vara utläst tills imorgon. Men har bara 40 sidor kvar nu så det är chill ;D
Haha är tydligen lik dessa kändisar ;)

Just smile with me

Ja vad händer i mitt lilla liv.. Är väldig dålig på att uppdatera när jag inte är hemma. Är nämligen hos min syster Sofia som jag har varit hos sen igår :D sover här även i natt, riktigt skönt :) idag har jag varit i skolan, hjälpt Paulina lite inför tävlingen imorgon! Håller nu tummarna för att allt blir grymt :D hade även en riktigt kul idrottslektion med Victoria, vi gjorde träningsscheman i små grupper ;) nu har jag kollat på tv och haft det mysigt med Sofia och innan det befann jag mig på gymmet i ca. En timma :D skön start på veckan helt klart ;)


Grymma kvällar jaaa!!

ÅÅh gårdagens tjejkväll var helt underbar liksom tjejkvällen som var idag :D Har haft två grymma kvällar tillsammans med goa tjejer!! Så himla glad också för therese som har förlovat sig idag!! ♥
Tralalalalala Livet leker gött! :D

Morgondagen

Tror inte jag kommer hinna blogga imorgon så skriver nu vad som händer imorgon. Ska först till skolan, slutar 11.40, åker till alingsås, tar bussen hem till ödenäs, tar ut hunden, hämtar väska. 20 min senare måste jag dra upp till bussen för att åka in till alingsås. Drar till gymmet och sen åker jag tåget till Ebba, tjejkväll och sen sover jag där, ur mysigt!! :D

2012-02-02

Idag när jag kom till skolan ser jag att första lektionen är inställd och att nästa lektion börjar inte fören efter typ 3 timmar.. fml.. Gick sen runt med klassen och hittade lärare och fick ledigt hela dagen, vilket ändå var rätt nice ;D Har köpt presenter till Moa och Ebba eftersom att de har fyllt år, åkte hem har sovit och bara tagit det lugnt, åt världens goaste sallad idag också, med kräftor :D

RSS 2.0