Att falla

När vi är små faller vi flera gånger om dagen, men reser oss lika fort igen utan den minsta rädslan.. Idag är vi rädda för att falla och att misslyckas ens en enda gång, och att resa sig igen efter ett fall tar otroligt lång tid, onödig tid som kunde spenderas med att glädjas utav det man har. 

Jag tycker att man i dagens samhälle fokuserar mer på det man inte har och mindre på det man faktiskt har. Te.x när man har förlorat EN person glömmer man att man har 100 stycken andra runt om kring sig och att ett 20 tal av dom bryr sig om en och ett 10 tal kan tänka sig sitta vid ens säng tills man somnar. 
 
Att falla för någon kan tyckas vara svårt, men ack va fel! Att falla är det enklaste man kan göra, det kan räcka med att någon börjar bry sig om en, frågar hur det är, håller kontakten, finns och stöttar en när man har det jobbigt och ler när man är glad. 
 
Det kan dock vara svårt att förstå på vilket sätt man faller.. Insåg igår med hjälp av min Honey(Hanna) att det som skiljer vänskap och kärlek är egentligen om man attraheras till personen eller ej. Man faller för alla slags personligheter och utstrålningar men om inte personkemin och dragningskraften finns så är det svårt att känna sig bekväm i en djupare relation än vänskapen. 
 

Kommentarer
Postat av: annelie

du är klok tjejen.

2012-07-24 @ 20:56:09
URL: http://staypositiveoryouwilldie.blogg.se
Postat av: Honey Hanna

Gud va fint, bra och så sant skrivet. Tack för vårat samtal älskling, pussss

2012-07-26 @ 00:25:20
URL: http://ilovemycedertree.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0