Dag 7 - somrarna 2006 & 2007

Jag var under dessa två sommrar på turne med "Bossle Hell Drivers" en motorschow. De är familj till mig på långt håll. Deras utgångspunkt är ifrån tyskland och på vintern brukar de vara i USA där mammorna kommer ifrån. De åker två familjer tillsammans, där mammorna är syskon och papporna är bröder ;)
Jag åkre iallafall med dom under nästan hela somrarna och var med i schowen. Det jag gjorde i schowen 2006 var att åka med på två hjul i bil, dansa en dans i början av ett fyrhjulingsnummer och ligga på marken när motorcyklar hoppar över. År 2007 var jag med mer i schowen och körde fyrhjuling på lite olika sett blandannat att köra den på två hjul (på sidan), låg fortfarande under när motorcyklarna hoppade och åkte med i bilar när de körde på två hjul.
Varje dag bytte vi plats, så om schowen var på kvällen så packade vi ihop allt in i lastbilarna, hade mycket mysigt på kvällarna med grillning, spel osv. Gick sedan och la oss i husvagnarna. På morgonen kunde man vakna av att husvagnen flyttades för att ställas upp i led för att åka till nästa plats. När man kom till den nya platsen gör man iordning sitt boende och äter frukost, kollar sedan runt lite i den nya staden och omgivningen kring platsen, packar upp allt och på kvällen byter man om till crosskläder ca. en timma innan schowen börjar och så håller det på hela halvåret.
Detta var verkligen de två bästa somrarna, så himla kul och härligt så det är sjukt!! LOVE IT!
Hittade bara några få bilder...
denna sista bilden är inte under dessa somrar utan något år tidigare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0